Početna Sport Bućari “Vala” pobjednici međunarodnog turnira u Herceg Novom

Bućari “Vala” pobjednici međunarodnog turnira u Herceg Novom

1

Na prvom Međunarodnom bućarskom turniru “Val 2019” u Herceg Novom, u konkurenciji osam ekipa , domaći “Val” osvojio je prvo mjesto u obje discipline, preciznom – brzinskomom bacanju i trojkama.

To mu je u konačnom plasmanu osiguralo prvo mjesto i pobjednički pehar.

Picerija i restoran

Na zogovima Bućarskog kluba Val na Toploj protekla dva dana nastupili su klubovi iz Crne Gore, Srbije, BIH, Hrvatske i Slovenije.

“Val” je u ukupnom plasmanu osvojio 24 boda, nakon što je savladio u finalu “Dalamtinca” iz Rume. Druga, sa 17 bodova je “Altina” iz Zemuna, treća ekipa “Gornja Vrućica” iz Trpnja, sa 14 bodova, slijede “Dalmatinac” iz Rume, “Hrvatski radiša” iz Čitluka, domaće Meljine i “Faraon” iz Trpnja.

Među 38 učesnika bilo je i pet takmičarki , a reprezentativka Srbije, Milica Kolundžija proglašena je najboljom igračicom turnira.

U ime organizatora diplome i pehare je dodijelio i zatvorio turnir predsjednik Skupštine BK “Val”, Nikola Gojković.

1 komentar

  1. ‚‚ VAL ‚‚ je odavno postao perjanica ovog sporta u Crnoj Gori i sve čestitke za uspjeh koji su postigli. Posebno pozdravljam Nikolu – Nikšu Gojkovića protiv koga sam nekada igrao, i naravno gubio jer je bolji kome želim mnogo uspjeha u budućim takmičenjima.

    8
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code