Početna Turizam Budući One&Only u Kumboru na Forbsovoj listi najiščekivanijih hotela

Budući One&Only u Kumboru na Forbsovoj listi najiščekivanijih hotela

3

Hotel One&Only u rizortu Portonovi u Kumboru našao se na Forbsovoj listi uz najluksuznije hotele na svijetu čija su otvaranja najavljena za sljedeću godinu. Magazin Forbes naveo je da je riječ o otvaranju “20 najprestižnijih i najiščekivanijih hotela na svijetu”.

Foto: Screenshoot www.forbes.com

“Ovo odmaralište u Boki Kotorskoj označilo je prvi evropski korak kompanije sa sjedištem u Dubaiju. Sa šest bazena s pogledom na planinu, četiri različite lokacije za ručavanje i piće te interijeri nadahnuti venecijanskim zidovima koji osvjetljavaju vidike Jadranskog mora, obećavaju da će otvaranje biti veliko”, navodi Forbes.

Osim hotela u Kumboru, Forbes je na svoju listu uvrstio i otvaranje hotela najprestižnijih lanaca Capella, Four seasons u Bangkoku, Six senses u Njujorku, Pendry West u Holivudu, Virgih hotels u Las Vegasu, Four seasons hotel u Tokiju, Bvlgari hotel u Parizu, Nobu hotel u Londonu, Minhenu…

3 Komentari

  1. Sve pogresne privatizacije Vlada mora da ispravi ili cemo je drzati za organizatora anipulacija i prevara i otkazati joj povlerenje i pozvati je na odgovornost!
    Moraju da odgovaraju kriminalci koji su organizovali ove privatizacije i za nauk drugima da im se oduzme sva imovina!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code