Budvani zadovoljni nastupom na Sajmu turizma u Beogradu

Budvani zadovoljni nastupom na Sajmu turizma u Beogradu

0
Podijeli

Na 39. Sajmu turizma u Beogradu, gdje je ovogodišnja zemlja partner bila Crna Gora, Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila ponudu budvanske rivijere. Sajam je okupio više od 75.000 posjetilaca i preko 1.000 izlagača iz 50 zemalja svijeta.

TO Budva nastupila je samostalno, a na štandu se predstavila i turistička privreda grada: Aquapark Budva, TA Talas M, hotel “BIP” i EXIT/Sea Dance festival.

Picerija i restoran

Na štandu TO Budve bio je i predsjednik opštine Budva, Dragan Krapović, sa saradnicima.

Kroz mnogobrojne sastanke, raznovrstan promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, predstavljena je turistička ponuda Budve, hotelski aranžmani za 1. maj, pješačke ture, manifestacije, cijene smještaja …

–      U okviru prvog dana sajma, posjetioci su se mogli upoznati sa specijalitetima našeg podneblja. Organizovana je i nagradna igra – točak sreće, koja je izazvala veliku pažnju posjetilaca, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom nastupa toga dana: domaće makarule, patišpanj, ruštule, med, maslinovo ulje, sadnice lavande i ruzmarina, crnogorski kuvar “Ukusi Crne Gore” kao i promo materijal Full.feel.Budva – saopštavaju iz TO Budva.

Takođe, brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije i doprinijeli nagradnoj igri obezbijedivši ručak/večeru u svom restoranu za dobitnike: “Demižana”, “Tropico”, “Obala”, “Jadrana kod Krsta” i “Porto”.

Tradicionalno, drugog dana sajamskog nastupa organizovan je prigodan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije. Odziv je bio veliki, a ovo je bila prilika da se kroz sastanke, intervjue i izjave, njeguju prijateljski odnosi sa partnerima iz Srbije, kažu iz TO Budva.

Ovom prilikom štand TO Budve posjetili su i ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović, ambasador Crne Gore u Beogradu, Branimir Mićunović, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Željka Radak Kukavičić, direktor JP “Morsko dobro”, Predrag Jelušić, direktorka HG “Budvanska rivijera” Katarina Kažanegra.

Među posjetiocima našli su se i najeminentniji mediji Srbije: Prva TV, Pink, RTV Vojvodina, Studio B, Večenje novosti, Blic i drugi.

U okviru nagradne igre drugog dana, točak sreće posjetiocima donio je više nego interesantne nagrade: Full.Feel.Budva promo material, ulaznice za Aquapark, ulaznice za Sea Dance festival itd.

Trećeg dana sajamskog nastupa organizovana je promocija budvanskog Karnevala kao najznačajnije manifestacije u periodu predsezone. Promocija je podrazumijevala podjelu flajera sa informacijama o datumu Karnevala, prisustvo učesnika programa, članova grupe Who See, Goce Tržan i Ramba Amadeusa, i medija. U okviru ovog dana, na točku sreće je dodato još jedno polje pod nazivom “Vidimo se u Budvi” koje je podrazumijevalo nagradu – vikend za dvoje tokom budvanskog Karnevala. Sponzori ove nagrade su: HG “Budvanska rivijera”, HG “Montenegro Stars”, hotel “Queen of Montenegro”, hotel “Moskva”, hotel “Plaza” i vila “Obala”.

Na štandu TO Budve, sve vrijeme je bila i TV Budva.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code