Početna Oko nas Budva Budvanski zakupci proveli noć na šetalištu, inspekcije još nema

Budvanski zakupci proveli noć na šetalištu, inspekcije još nema

12

Zakupci privremenih lokacija dežurali su cijelu noć na šetalištu u Budvi da bi spriječili rušenje privremenih objekata. Uprkos najavi inspekcije da će se danas na spornim lokacijama pojaviti uz asistenciju policije, to se još nije dogodilo, prenosi RTV Budva.

FOTO: RTV Budva

Zakupci lokacija u šetališnoj zoni i dalje se nadaju preimenovanju Odluke i prologiranju roka zabrane privremenih lokacija do oktobra ove godine, kada bi se, kako su rekli, sami povukli i doveli u red lokacije koje bi poslije uklanjanja objekata ostale prazne i nesređene.

Picerija i restoran

Zakupac privremenog objekta, Savo Radonjić, kazao je da će lokacije braniti do konačnog stava ministra, koga mole da na ovom potezu ostanu do oktobra.

– Tri dana ćemo biti ovdje. Selektivna odluka je već urađena jer na ovom potezu. Po planu ništa nije bilo, a kao što vidimo neki restorani su ostali, upisani su preko noći – zaključio je Radonjić.

Kako RTV Budva nezvanično saznaje, građevinska inpekcija sa izvršnom službom iz Podgorice danas se neće pojaviti na šetalištu u Budvi. Jer, prema Pravilniku o uslovima i načinu pružanja pomoći državnim organima, moraju da sačekaju asistenciju policije, koju, nakon što se utvrdi da im treba, mogu dobiti tek nakon pet dana.

12 Komentari

 1. Jadni ljudi. Vladari, u foteljama i toplim kancelarijama, nemaju osjećaja za muku koja ove ljude ćera da drežde na štandovima i na hladnoći i na vrućini.

 2. Vasa radna mesta nije stvarala drzava da bi vam sad oduzela vi ste placali zakup morskom dobru ono je ivase vi ste ga finansirali i nedozvolite ds se tako prema vama ponasaju.

  4
  6
  • VELIKIM BIZMISMENU STO JE ZAKUPI RESTORAN NA CRNOM JEZERU POD SUMLJIVIM OKOLNOSTIMA SMETA STO NEKO NA ZABLJAKU IZDAJE KREVET ZA 5 E. SAMO BI ONI DA ZIVE MI BI DA POCRKAMO STO CE OBICNOM SMRTNIKU ZABLJAK. NARODE BUDI SE DOK SI JOS NA VRIJEME.

   3
   1
 3. Da ste se politicki organizovali pa izasli na izbore pa imali svoje predstavnike u parlamentu druga bi se prica pricala. Dali ste glas onima sto su vas i sebe prodali.

  9
  1
   • Prosta matematika koliko zakupaca privremenih objekata ima u budvi. Predpostavimo da ih je 200 a tu je negdje da izadju kao grupa gradjana na izbore i pod predpostavkom da tri clana iz svake porodice glasa sasvim dovoljno da se predje cenzus i udje u gradski parlament. Onda bi se verovatno druga prica pricala. Za micu je glasala uza i sira rodbina covek je podpredsenik opstine svaka cast zato svaka kuca u konjevice ima asvalt.

 4. NEDAJTE SE SMETATE NASIM VELIKIM BIZNISNENIMA KOJI SU POD SUMLJIVIM I NEREGULARNIM USLOVIMA GDJE NISU IMALI KONKURENCIJU STEKLI KAPITAL PA IM SAD VI SMETATE DA IM NEBI SLUCAJNO PRODALI KOJU PLJESKAVICU ILI SUVENIR VISE DA NJIMA NEBI MANJKALO. KAD SU TAKO SPOSOBNI STO NE ODOSE NA ZAPAD DA SE TAKMICE SA NJIMA RAVNIM PO KAPITALU NECE JER SU NESPOSOBNI ZA TU TRRZISNU UTAKMICU A SPOSOBNI SU KAD NEMA KONKURENCIJE STO IM OVA VLAST KAKO LOKALNA TAKO REPUBLICKA POMAZE JER SU U DILU TU PARTIJSKE PREPREKE NE VAZE KAD JE NOVAC U PITANJU.

  6
  2
  • Koliko su sposoni prepalise prodavnica brze hrane prodavaca suvenira a tim istim malim privrednicima njihovi hoteli ne smetaju i neboje se te njihove grande ponude i njihovih menadjerskih sposobnosti.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code