Početna Naslovna Carine, nakon ljeta, počinju gradnju trećeg hotela u Kumboru

Carine, nakon ljeta, počinju gradnju trećeg hotela u Kumboru

29

Kompanija Carine, u okviru koje u Herceg Novom posluju dva hotela – Park i Delfin u Bijeloj, sprema se za novi građevinski poduhvat. Do početka ljetnje sezone 2019. izgradiće još jedan, treći hotel u Kumboru, najavio je vlasnik kompanije, Čedomir Popović:

– Paralelno sa svim što radimo sa turoperatorima sa kojima sarađujemo, mi pripremamo još jedan projekat i to u Kumboru. Budući da smo prepoznati kao kompanija koja brzo gradi, prema svim pokazateljima, novi hotel mogao bi biti gotov do sljedeće sezone. Biće to hotel sa 4+ zvjezdice, blizu Portonovog, koji će imati između 200 i 220 soba – navodi Popović.

Zahvaljujući hotelima Park i Delfin, koji se među prvima otvaraju i posljednji zatvaraju, u periodu od aprila pa skoro do novembra, u Bijeloj je svakodnevno 800 gostiju. Tako je i ovih dana potvrđuje Popović, navodeći da će taj broj, kako sezona odmiče, rasti:

– To je trenutno brojno stanje u oba hotela, međutim ide period kada će u ovim objektima biti i preko hiljadu gostiju. Pored hotelskih sadržaja, našim gostima nudimo i transfere do hotela – od aerodroma do hotela i nazad. Osim toga, za goste organizujemo i izlete, pa ako je gost kod nas 7 dana, 6 je na izletima – Đurđevića Tara, Skadarsko jezero, Montenegro tura, obilazak crnogorskog primorja, Dubrovnika – precizirao je Popović.

Pored cjelodnevnih, u Parku i Delfinu nude poludnevne izlete – do Žanjica, Mamule ili krstarenje Bokom. Popović ističe da su njihovi gosti izuzetno zadovoljni, kao i turoperatori sa kojima rade buking i koji, kako dodaje, iz godine u godinu povećavaju broj turista, što je najbolji pokazatelj.

Hotel Park otvoren je 25. marta, sa uglavnom njemačkim i engleskim gostima i nešto manjim brojem Francuza. Hotel Delfin otvoren je 20. aprila.

– Po dosadašnjim pokazateljima, ova sezona biće bolja nego prethodna, najmanje za 20%. Predsezona i podsezona su nam izuzetno popunjene, a za sezonu je suvišno i pričati – kaže Popović.

Od ove godine, pored saradnje sa francuskim TOP of travel-om, kompanija Carine predstavnik je ITAKE za Crnu Goru, a njihovi gosti koristiće 75 smještajnih jedinica, odnosno depadans pored hotela Delfin, od 1. juna do 1. septembra.

29 Komentari

 1. Dobar je on.naravno za sebe.pitajte radnike koje im je radno vrijeme za tu mizernu platu.ali evo samo jedno pitanje ne za vas nego za SDT.Okle milioni i to oni prvi.lako je sad praviti 3 ,5 ili deset hotela.

 2. Kakve parcele on ima?Zakup crkvenog zemljista u Kumboru na 99 god. a naselje koje je tu izgradjeno jos 1960 godine preti da ce da rusi bagerima?Neka plati odstetu…bagerista!!!

 3. Kakve koristi imaju Novljani od ovakvih i sličnih vijesti? Pišite malo o tome kakav su poslodavac Carine, jer ovom sve siromašnijem narodu je korisnije da ima pravi info o poslovnim prilikama, zaradama i poštovanju zakonom definisanih prava kod ovako ‘renomiranih’ poslodavaca…od nekakvog hvaljenja popunjenim kapacitetima i budućim investicijama

  27
  7
 4. Ima kako nema,a kad pocnu price on radnik on ovo on ono,pa djeljo je i moj otac kao i vasi pa danas se nema za plac a ne za 10 hotela.jadan bas se istrosio ne treba mu zamjerit sto dava male plate

  19
  3
 5. Čedo radi i pravi hotele i sredjuje obalu,nista protiv nemam niti iko,ali velika zamjerka moja i mnogih mjestana je sto je ipak trebao ostaviti barem malo plaže za mjestane a ne bas sve kompletno ograditi i podići zidove kao u Spuškom zatvoru,o tome bi ipak trebao pivesti malo racuna pa neka slobodno izmedju ta dva prostora ogradi da se ne bi mijesali sa njegovim gostima….Samo toliko,mislim da ce me mnogi podrzati,jer ipak ne trazi se bogzna sta nego 200-300 kvadrata plaze…

  32
  11
 6. Covjek gradi hotele, kao da carape pravi. A neko se misli 10 godina kako kupatilo da renovira I stare cijevi zamjeni. Ima li ko da provjeri porijeklo imovine u ovoj zemlji?

  36
  9
  • NEKAD JE TO U STANOVE RIJESAVAO ,,STAN SERVIS,, A MI U KUCE SAMI FINANSIRALI .MNOGI SU OTKUPILI STANOVE ZA 100 DM PA BI I DANAS ,,STAN SERVIS,,.GOSPODO YUGA JE ZAVRSENA SAMOPRAVNI SOCIJALIZAM I DRUGE BAJKE .TRZISNA PRIVREDA PONUDA I POTRAZNJA AKO NE VALJA U CG KUGLA JE VELIKA .

   6
   9
 7. Kakav smo mi narod? Ako se ne gradi, zasto se ne gradi a ako se gradi zasto i kako se gradi? Kamo srece da svi “okle im pare” nesto korisno po grad ucine kao ovaj “radnik-direktor”.

  19
  18
 8. Popovic je jedan iz garde no tuch,to svi znamo
  Popovic je bio prevoznik – sada je veliki hotelijer,pa sta mislite odakle mu pare ?,isto pitanje je i za Lakovica…. sta mislite ko stoji iza njih i cije su ovo pare…
  Gradi covjek 3 hotel- ne gradi 3 plastenik ,neka gradi i treba da se gradi u Novom-da neko ne pomisli da sam protiv…. ali iz kojih sredstava se pravi-sto to niko ne postavi pitanje…
  Daj neka naka nas prosvjetli neko da napravimo zajedno montekarlo od ovog Novog….
  E moj Kruso,dje tebe ne glasah

  26
  9
 9. Pa kako da ne budes neradnik, kad te odere za 3 mjeseca a onda adio do iduceg ljeta.Vlasnici zarade ogromne pare za 3 mjeseca a radnici 3 plate po 400e.Vrlo rado bi se ti ,,neradnici” malo zamjenili sa tim nazovi ,,radnicima” . U dobru je lako dobar biti !!

  24
  6
 10. Obozavavam ove sto filozofiraju po portalu kako smo lijeni. Evo garantujem, ako bi gospodin Popovic izasao i rekao javno da se radi zakonski predvidjeno radno vrijeme, da se ima zakonski broj slobodnih dana, da se ima pravo na godisnji odmor i sve sto garantuje kolektivni ugovor, da mu nikad nijedan radnik sa strane ne bi trebao, ali nikad. Ali svi znamo koliko se radnik u Crnoj Gori cijeni i postuje i koliko je placen!

  40
  5
 11. Svaka cast ali o radnicima niko ne prica plate su im male a dosta se radi,to ce potvrdit svaki radnik iz parka i delfina ali na zalost moraju da cute i rade jer odje i dalje moze ono ako ti neces ima ko oce

  37
  7
 12. BRAVO CEDO SVAKA CAST,PODJITE DUSEBRIZNICI DA VIDITE KAKO COVIJEK RANOM ZOROM SA SINOVIMA RADI A VI SPAVAJTE DO PODNA I ONDA UZ KAFU I PORTAL PAMETUJTE I PRICAJTE PRICE. SRETNO SAMO NAPRIJED SVIMA BOLJE SAMO PAKOSNIMA ,ZLOBNIMA I NERADNICIMA NE VALJA..

  30
  29
   • BAS SI PISMEN I KULTURAN MORA DA SI ,,SLJEGO ,,IZNAD BOKE PA NAVISE.JOS NAM RECI KOJE PISMO DA PISEMO DA NECU MOZDA ONO DA ME ,,CEO SVET RAZUME,,.MAKNI SE MALO VAN CG I EX YU DA VIDIS KAKO NEKO DRUGI ZIVI RADI PA CES BITI RAZUMNIJI I KULTURNIJI.

    12
    15
 13. Kad je direktor dobar radnik od rođenja i organizator od malena,kad njime upravlja razum i kad ima talenat za menadžment onda prevazilazi sve probleme ovoga društva i izlazi kao pobjednik.Iz izgleda se vidi profil ličnosti.Tako izgleda radnik-direktor u novome sistemu.Nema više direktorisanja iz fotelje,fotelje su samo za babe.

  24
  28

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code