Početna Društvo CEDIS: Oštećeni stubovi javne rasvjete na Savini nijesu naše vlasništvo ni nadležnost

CEDIS: Oštećeni stubovi javne rasvjete na Savini nijesu naše vlasništvo ni nadležnost

0

Kompanija CEDIS reagovala je danas povodom navoda direktorice hercegnovskog Komunalno stambenog preduzeća, Jasmine Konjević, u jučerašnjem tekstu na portalu Radija Jadran – „Gornja Savina u mraku“.

Oni demantuju da su havarisani stubovi, kojih je prema riječima Konjević oštećeno 6, u vlasništvu CEDIS-a, kao ni mreža, pa samim tim, nije ni njihova nadležnost bila da ih popravljaju.

„Naime, riječ je o infrastrukturi čija je svrha javna rasvjeta, koja niti je u našem vlasništvu, niti je u nadležnosti CEDIS-a da istu održava“, kaže se u reagovanju.

Podsjetićemo da je, prema riječima direktorice Komunalno stambenog preduzeća, Jasmine Konjević, izvan funkcije 6 stubova javne rasvjete u Gornjoj Savini, koje je prije mjesec oštetila mehanizacija, uklanjajući stara stabla sa privatnog imanja.

Konjević je kazala da je riječ o drvenim stubovima koje je trebalo navodno da zamijeni CEDIS, međutim, prema njenim riječima, obezbijedilo ih je Komunalno stambeno preduzeće i oni bi trebalo da budu postavljeni ovih dana, kako bi taj dio Savine nakon skoro mjesec bio ponovo osvijetljen.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code