Početna Ke Nova Čeka nas “Barka mala” u Gradskoj kafani, sa čak osam klapa i...

Čeka nas “Barka mala” u Gradskoj kafani, sa čak osam klapa i gastro ponudom

4

Gradska kafana u Herceg Novom biće u petak, 15. februara centar još jedne izuzetne gastro-muzičke večeri, orjentisane ka klapskoj muzici i specijalitetima mora.

„Barka mala“, naziv je višesatnog programa u kojem će se predstaviti čak 8 vokalnih sastava iz Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve i Berana.

Picerija i restoran

U muzičkom programu učestvuju VIS Kaldana, kao domaćin, zatim klape Jadran i Bellezza iz Tivta, Maris iz Kotora, O’dive bell canto iz Berana, Harmonija iz Budve i vokalna grupa Lira iz Herceg Novog. Specijalni gosti večeri biće splitska klapa Šufit.

Menadžer Gradske kafane, Božidar Marković, za Radio Jadran priča da je interesovanje ogromno, te da je ostalo još vrlo malo mjesta:

– Ovakav program organizujemo prvi put i nadamo se da će ovo zaista biti veče za pamćenje. Ostalo je još malo karata u prodaji, a zbog velikog interesovanja, morali smo „aktivirati“ i srednji sprat kafane, galeriju – navodi on.

Kad je riječ o gastronomskom dijelu večeri, kuvari Gradske kafane pripremaju raznovsrtan meni. U prvom „gangu“ (pjatu) biće taljatele sa tunom, inćunima i čerijem, u drugom – riblji ražnjić sa povrćem. Za dezert, štrudla sa jabukama i sladoled od vanilije.

Cijena večere je 15 eura. Sve detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti u Gradskoj kafani.

Važno je napomenuti da će program biti održan u Gradskoj kafani, iako u zvaničnom programu Praznika mimoze piše da će veče biti upriličeno u Institutu Igalo, što je mnoge Novljane ovih dana pobrkalo. Takođe, nije tačna informacija ni da će se isti program održati u hotelu Palmon Bay u Igalu.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code