Početna Društvo Čelnici Opštine Herceg Novi posadili pedesetak mladih stabala žutog cvijeta na rivijeri

Čelnici Opštine Herceg Novi posadili pedesetak mladih stabala žutog cvijeta na rivijeri

11

Na više lokacija čelnici Opštine Herceg Novi zasadili su danas mimozu na rivijeri – u Kumboru, Kamenarima, Đenovićima, Baošićima i u Bijeloj. Kako je istakao predsjednik lokalne samouprave Stevan Katić, sadnja mimoze uvrštena je u program Praznika umjesto fešta koje su ove godine izostale zbog epidemiološke situacije.

Foto: Služba za informisanje OHN

Kako aktuelne epidemiološke mjere ne dozvoljavaju okupljanje većeg broja građana, ove godine je učinjen napor da se nekim programima nadomjesti sve ono što je bilo karakteristično za Praznik. Tako je danas, umjesto tradicionalnih berbi, organizovana sadnja mimoze na više lokacija.

-U ovoj akciji je posađeno pedesetak sadnica od Kumbora do Bijele, a narednih dana akcija će biti nastavljena u Igalu, Herceg Novom, Luštici i u selima u zaleđu. Zadovoljstvo mi je što i u ovakvoj situaciji ne prekidamo tradiciju praznika i svi programi se realizuju u skladu sa epidemiološkim mjerama, istakao je Katić.

U Baošićima su mimoze posadili predsjednik Katić, potpredsjednik Opštine Miloš Konjević i predsjednik MZ Baošići Đuro Cvjetković; u Bijeloj predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Nikola Samardžić; u Đenovićima potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić sa sekretarkom za kulturu i obrazovanje Anom Zambelić Pištalo i najuspješnijom studentkinjom Herceg Novog 2019. godine Jelenom Vukasović; u Kamenarima predsjednica te Mjesne zajednice Maja Popović, u Kumboru šefica Kabineta predsjednika opštine Dragana Stanišić, savjetnik predsjednika Jovan Subotić i predsjednik MZ Kumbor Milan Bošković.

11 Komentari

 1. Ha,ha a dje ti odje vidiš DPS?Lopata jedino i pristaje ovima i ovakvima.A ako ti treba Vučić,znaš gdje ga možeš naći.Sretan vam put

  19
  8
 2. Jel moguće da smo se ovoliko srozali, da nam stepen društvenog razvoja drastično opada. Da se zadovoljavamo sa 50 sadnica mladog stabla mimoze. Ovo bi trebalo da je potpuno normalna stvar, da je sreće i 50 sadnica palmi.

  24
  5
 3. BAŠ ME ZANIMA JESU LI ONI KOPALI RUPE! NEŠTO MI OVA LOPATA DJELUJE NOVA, KAO DA NIJE UPOTREBLJENA NEGO SAMO ZA SLIKANJE!
  ŠPRADJU LI SE ONI SA NAMA???

  17
  3
 4. Gdje je distanca gdje su maske koje su obavezne i na otvorenom?ima li neko da kazni ovakvo nepostovanje mjera?!dokle vise da gledamo ovakav bezobrazluk dps-a i njihovih satelita??Vucicu oslobodi nas!!!!

  23
  32
  • Bravo za prvi dio komentara o maskama, distanci!!!! Ovakvo nepoštovanje mjera i ljudskih života je SRAMNO!!!!! Ali ne razumijem drugi dio, kakve veze ima dps sa gradonačelnikom Herceg novog koji sadi mimozu?

   16
   3
  • Ma poslacemo vam ga drage volje.(Vucica) Juce sam prisustvovala sadnji mimoza, prelepo, treba ih vise posaditi. Mere su postovane, tuzno je bilo samo gledati prelepe devojke koje nisu smele ni malo zaigrati. Skoknite do Srbije da vidite sta je nepostojanje mera.

   5
   8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code