ČELNICI OPŠTINE HERCEG NOVI PROMOTIVNO U DUBAIU

ČELNICI OPŠTINE HERCEG NOVI PROMOTIVNO U DUBAIU

152
0
Podijeli

Predsjednik hercegnovske opštine Dejan Mandić i njegov savjetnik Vladimir Mračević preko podgoričkog aerodroma otputovali su u trodnevnu studijsku posjetu Dubaiu, na poziv izvršnog direktora “Azmont investmentsa” Jamesa Wilsona.

Biće to prilika da se do ponedjeljka, za kada je predviđen povratak, upoznaju sa kvalitetom buduće turističke ponude koju će dobiti i Herceg Novi nakon završetka izgradnje kompleksa „One&Only” u Kumboru, vrijednog pola milijarde eura.
Ono što se može saznati o luksuznom, ekstravagantnom odmaralištu, osmišljenom za bogate hedoniste svijeta, jeste da gleda na ostrvo Palm Džumeira i na Persijski zaliv. U ponudi ima vrtove sa bujnim zelenilom i privatne plaže koje se protežu dužinom od 1 km.
Odmaralište One&Only Royal Mirage smješteno je na 10 minuta vožnje od Golf kluba Emirates i na 20 minuta vožnje automobilom od Burdž Kalife. Napravljeno u arapskom stilu, sastoji se od 3 različite cjeline – Palate, Arapskog dvorišta i Rezidencije sa Spa centrom. Svaka cjelina raspolaže jedinstveno uređenim sobama i ekskluzivnim restoranima. Sobe u odmaralištu One&Only Royal Mirage nude spoj klasičnog enterijera i modernih pogodnosti poput flat-screen TV-a. Sve sobe imaju luksuzno kupatilo i sopstveno popločano dvorište ili balkon sa pogledom na vrtove i na more.
U 13 restorana odmarališta One&Only služe se gurmanska jela iz cijelog svjeta, uključujući mediteransku, marokansku i indo-evropsku hranu. U svježim morskim plodovima i internacionalnim specijalitetima možete uživati kraj plaže uz neometan pogled na more. Rekreativni sadržaji odmarališta obuhvataju 3 velika bazena sa kontrolisanom temperaturom, 3 osvetljena teniska terena i centar za sportove na vodi. Za najmlađe goste obezbjeđeni su svakodnevni programi u dječjem klubu.
Šta će od svega toga biti u Kumboru, gdje se otvara najveće turističko gradilište u Jugoistočno Evropi? Kompleks sa hotelom „One&Only”treba u 2016. godini da primi prve goste i biće prvi te vrste u Evropi. U svijetu ih je samo sedam.
Očekuje se da će resort u Kumboru imati oko 150 luksuznih soba i vila, prestižno One&Only rezidencijalno zdanje i marinu svjetskog standarda, tenisku akademiju, spa centar, restorane i maloprodajne radnje.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code