CELTIKCIOGLU: OD NOVEMBRA NOVE EKIPE NA GRADILIŠTIMA

CELTIKCIOGLU: OD NOVEMBRA NOVE EKIPE NA GRADILIŠTIMA

0
Podijeli

kolektor radovi1Na gradilištima kanalizacione infrastrukture u Herceg Novom, na kojima radi turska kompanija Ćeltikćoglu (Celtikcioglu), trenutno je uposleno 130 radnika, a u kancelarijama je 20 – saopštio je site manager kompanije, Zoran Marasović.
Radovi se izvode od Savine do tvrđave Forte Mare, gdje se postavlja kanalizacioni kolektor, gradi se efluent za podmorski ispust, zatim gravitacioni kolektori Jošice – Meljine, ispod Opačice, Kumbor – Zmijica i Đenovići – Kumbor. kolektor radovi2Grade se i potisni cjevovodi Đenovići – Kumbor i Bijela, takođe i sekundarna mreža na pet lokacija kroz Đenoviće i Baošiće.
Na kružnom toku u Meljinama aktuelna je izgradnja pumpne stanice. U toku su i radovi za još tri pumpne stanice.
Do sada je izgrađeno oko 40 posto kolektora u okviru čega i tehnički najzahtjevniji dio – podmorski ispust u Meljinama, navodi Marasović.
– U ljetnu pauzu smo ušli sa dobrom dinamikom radova, a tokom novembra će u posao biti uvedene nove ekipe, čime će se ostvariti zahtjevani rokovi u realizaciji cijelog projekta uz poštovanje visokog nivoa kvaliteta postavljenih od investitora i nadzora – tvrdi Zoran Marasović.kolektor radovi3

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code