Početna Servis Centar grada ujutru bez vode

Centar grada ujutru bez vode

5

Potrošačima dijela Njegoševe ulice, u centru grada, biće sjutra od 8 – 9 h privremeno prekinut dotok vode zbog zamjene vodomjera, obavijestili su iz Tehničke službe hercegnovskog Vodovoda i kanalizacije d.o.o.

5 Komentari

  1. Kao jedan od korisnika ovog famoznog kredita zelim da se ova agonija oko kredita rjesi jednom.ako cemo ga vracat da pocnemo jer u ovoj prici jedino mi ispastamo.premda mnoge nase kolege se vesele mogucnosti sto cemo mozda vracat kredit .koje njima kriv sto nijesu konkurisali.a sto se tice komentara za trila mogu reci da je to dobar momak svakome je pomogao ko mu se obratio za pomoc a ove nek je sram sto su ga skinuli iz sindikata na onaj nacin a oni nista ne rade od kad su dosli nedaju nikakav ucinak a i kako ce kad neznaju nista zato su tu postavljeni da bi se sa njima manipulisalo.Njih radnici nisu birali jer ti clanovi su nametnuti..

    3
    5
  2. Pustite vodomjere sutra se nastavlja sudjenje izmedju radnika i vodovoda , ocekujemo da novo izabrani sindikat sutra ostavi privatne poslove i daju punu podrsku nama prevarenim radnicima !! Gospodo iz sindikata jos jednom kazem sutra ostavite privatne poslove i dodjite u sud da date podrsku nama prevarenim radnicima !!!

    6
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code