Početna Društvo Čestitka čelnika Opštine Herceg Novi: Odgovornost sačuvati slobodu

Čestitka čelnika Opštine Herceg Novi: Odgovornost sačuvati slobodu

17

Svim građanima Herceg Novog i cijele Crne Gore predsjednik Opštine i Skupštine opštine, Stevan Katić i Nikola Samaradžić, upućuju srdačne čestitke povodom 13. jula – Dana državnosti.

-Trinesti jul se u crnogorskoj istoriji ističe kao datum čiji ishodi su odredili našu sudbinu, kao simbol slobodarskog duha Crne Gore, čojstva i junaštva njenog naroda.

Zahvalni precima slavimo njihova svijetla djela, u isto vrijeme okrenuti ka budućnosti koja pred nas postavlja nove izazove. Imamo odgovornost da sačuvamo slobodu koju su za nas osvojile prošle generacije, njegujući vrijednosti na kojima je ova zemlja izgrađena.

Zbog toga se danas moramo osvrnuti i zapitati da li je Crna Gora država kakvu želimo? Da li živimo u državi jednakih šansi za sve? Da li je ovo zemlja u kojoj vidimo srećnu budućnost za svoju djecu?

Crna Gora je naš dom i svi imamo odgovornost da je učinimo boljom.

Neka Trinaesti jul i tekovine borbe naših časnih predaka budu podstrek da se borimo za državu jednakosti i slobode, mira i solidarnosti, državu sigurnosti, socijalne pravde, multikulturalnosti i tolerancije, nezavisnih grana vlasti i institucija, državu koja poštuje volju svojih građana, njihova prava i dostojanstvo – poručuju u čestitki Stevan Katić i Nikola Samardžić.

17 Komentari

 1. Ja mislim da ce ovog Katica morat Kum ponovo spasavat isto kao i sto ga je i doveo u politiku, kum nije dugme a Demokrate su pokazale nazalost da su druga pozitivna mladi zgodni sa mladim Lekicem na celo.

  10
  6
  • Senka draga mrznja jede organizam , Katic nije tocio gorivo nikad bio je sef, a i da je tocio zasto to tako pogrdno pisete, ni jedan posao ne treba podcjenivati

   5
   1
 2. Ti si Katicu realno jedini cestit covjek u Demokratama ali si pogrijesio stranku.Demokrate ruse Budvu,Becic ide na sastanak opozicije a sutra objavi listu za izbore.Ti si na zalost clan najvece prevare jos od Pozitivne.Demokrate su zlo

  15
  11
  • A vi neradnici niste upoznati ! Trebao vam je jos vise zakonski, al ste vjecito nezahvali, a svi bi ste u Opstinu, a mi sto smo zaposleni kod privatnika nemamo vremena za setnje i ispijanje kafa po kancelarijama kao vi!

   17
   3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code