Početna Društvo Čestitka Opštine Herceg Novi povodom Međunarodnog dana mladih

Čestitka Opštine Herceg Novi povodom Međunarodnog dana mladih

6

Povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, Opština Herceg Novi upućuje čestitku mladim Novljanima i Novljankama, sa željom da kroz omladinski aktivizam, želju za znanjem, postavljanjem novih rekorda – u nauci, umjetnosti i sportu, ali i u svim drugim sferama života, poboljšaju svoj i položaj drugih u društvu.

Opština Herceg Novi po prvi put, u okviru Sekretarijata za kulturu i obrazovanje i Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, sprovodi mjere i aktivnosti na unaprijeđenju uslova za intelektualni i sportski razvitak omladine Herceg Novog, kroz Strategiju za mlade 2019-2022 i Strategiju razvoja sporta 2018-2021.

U skladu sa svojim nadležnostima i mogućnostima, lokalna uprava će aktivno i istrajno nastaviti sa radom na obezbijeđenju najboljih uslova za prosperitet naše omladine.

6 Komentari

  1. Katić čestita i Kurban bajram i Dan mladih? Pa nije to praznik to je samo datum koji se obilježava da podsjeti lokalne i sve druge vlasti koliko i za šta pitaju mlade? Ne pitate mlade ni za šta pa je bolje da ne objavljujete ovakve prazne parole. Zašto niste objavili proglas Ujedinjenih nacija povodom ovog dana za 2019 godinu? Zašto niste organizovali neki koncert ili bilo šta drugo, ako već želite da slavite?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code