Početna Društvo Čestitka predsjednika Opštine povodom Svjetskog dana Crvenog krsta

Čestitka predsjednika Opštine povodom Svjetskog dana Crvenog krsta

8

Svjetski dan Crvenog krsta čestitao je svim zaposlenima i volonterima ove humane organizacije, u ime Opštine Herceg Novi i svoje lično ime, predsjednik Stevan Katić.

“Aktuelna borba za suzbijanje korona virusa jasno je istakla koliki je značaj djelovanja Crvenog krsta i da ste vi esencijalni dio našeg društva.

U proteklom periodu svi smo imali priliku da se uvjerimo u neumornost, dobronamjernost, hrabrost i dobru organizaciju Crvenog krsta u našem gradu i državi. Prepoznali su to građani, koji su se u velikom broju prijavljivali da volontiraju.

Crveni krst je uvijek tu za najugroženije porodice u svim dijelovima našeg grada, na čemu vam je Herceg Novi iskreno zahvalan.

Vidjeti lica volontera Crvenog krsta na kućnom pragu znači života vrijednu pomoć, topao osmjeh, riječi solidarnosti i nade.

Opština Herceg Novi će nastaviti da bude pouzdan partner i podrška radu Crvenog krsta, jer smo uvjereni da na taj način doprinosimo jačanju onih koji su na prvoj liniji pružanja pomoći i ublažavanja patnje ljudima u cijelom svijetu”.

8 Komentari

 1. Demokrate i njihov vodja su totalni promasaj.Veliko razocarenje zaista.Najgore od svega je sto boljih i nemamo.Ali zaista upravu ste za direktore iz tivta.Pored ovolikog grada da nesposobne dovodite.Zaista strasno.

  11
  2
 2. U saopstenju demokrata se kaze kako grad ima uredno vodu zadnje tri godine fo je neistina zadnjih pet godina je bez restrikcija , i zasto ze sada kroz centar grada u sedam sati prazne kontenjeri to nikad nije bilo prave guzvu !
  I jos da ti kazem ovaj grad ti nece oprostit ova dva direktora sto ih dovede iz Tivta !
  Manje lazite vise radite !

  14
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code