Čestitka predsjednika povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta

Čestitka predsjednika povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta

1
Podijeli

Povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta koji se danas obilježava, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić uputio je čestitke Udruženju fizioterapeuta Crne Gore, Komori fizioterapeuta Crne Gore i Fakultetu za primijenjenu fizioterapiju u Herceg Novom.

„Svim fizioterapeutima Herceg Novog i Crne Gore, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi, čestitam 08. septembar – Međunarodni dan fizioterapeuta. Cijeneći značaj koji ova grana medicine ima za naš grad, za njegovo prepoznavanje kao centra fizikalne medicine i rehabilitacije, te brojnost fizioterapeuta koji u Herceg Novom žive i rade i njihovu ulogu u našoj zajednici, želim da, kao i do sada, svoj posao obavljate na najbolji mogući način i nastavite rad na unapređenju struke.

Picerija i restoran

Svojim radom, promocijom struke, zdravih stilova života i fizičkih aktivnosti, fizioterapeuti doprinose liječenju i prevenciji različitih oboljenja, a pozitivan uticaj na ukupno zdravlje svih nas u Herceg Novom jasno je vidljiv.

S nadom da je pred vama još mnogo uspješnih dana i da ćete biti razlog mnogih osmjeha, cijenjeni fizioterapeuti – neka vam je srećan praznik“, stoji u čestitki predsjednika Opštine Herceg Novi.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code