Početna Društvo Čestitka rukovodstva Opštine Herceg Novi povodom Dana novinara

Čestitka rukovodstva Opštine Herceg Novi povodom Dana novinara

1

Rukovodstvo Opštine Herceg Novi čestita svim poslenicima javne riječi u našem gradu Dan novinara Crne Gore.

Svaka profesija i posao sa sobom nosi određeni nivo odgovornosti. Vjerujemo da u Herceg Novom rade ozbiljni ljudi i novinari kojima je vrhovni princip rada, ali i života uopšte, istina. O ovoj činjenici imamo priliku da svjedočimo svakodnevno, bilo da se pojedinac informiše iz štampanih medija, televizije, preko radio signala ili internet portala.

Herceg Novi može biti ponosan na novinare izgrađenih karijera, ali i na potencijale mladih koji tek započinju hod uspona u profesiji koja je uvijek pred sudom javnosti, a u našoj zemlji uloženi rad i trud često prate mala i neredovna primanja.
Uvijek imajući u vidu značaj novinara u savremenom društvu i potrebu za pravovremenim, tačnim informisanjem javnosti, Opština Herceg Novi će i ubuduće biti otvorena za saradnju sa svim novinarima, djelovaće proaktivno i transparentno, njegovati dobre postojeće odnose i ostvarivati nove kontakte.

Vjerujemo da su društveni napredak i podizanje kvaliteta života u Herceg Novom ideje vodilje, ali i ciljevi, koje novinari i rukovodstvo Opštine istinski dijele.

Zahvalni na do sada ostvarenoj saradnji, sigurni smo da ćemo i u narednom periodu, kroz saradnju i razumijevanje, zajedno doprinijeti da naš Herceg Novi bude ugodnije mjesto za život, a građani uvijek informisani o aktivnostima koje oblikuju život grada.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code