Početna Društvo ČESTITKA VAJAGIĆA I ĐUROVIĆKE: DA 2015. DONESE OPTIMIZAM I NAPREDAK HERCEG NOVOM

ČESTITKA VAJAGIĆA I ĐUROVIĆKE: DA 2015. DONESE OPTIMIZAM I NAPREDAK HERCEG NOVOM

0

Sugrađankama i sugrađanima, Novljankama i Novljanima, saradnicima, partnerima, gostima i prijateljima Herceg Novog v.d. predsjednik Opštine Milan Vajagić i predsjednica Skupštine mr Danijela Đurović upućuju srdačne čestitke povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

– Srećni smo što se iz dana u dan krug naših prijatelja širi, što nas želja za promjenama na bolje sve više motiviše da budemo odgovorniji i svjesniji ličnog doprinosa sveukupnom napretku grada koji volimo kako bi bio još ljepši i sjajniji.
Želimo da nam Nova 2015. godina bude istinski nova, neponovljiva, svježa, da u njoj bude sve moguće, a posebno ostvarenja naših dobrih namjera, da nastavimo da je živimo sa istim onim entuzijazmom i optimizmom sa kojim je ovih dana čekamo i da, dok ona postaje sve manje nova, naš optimizam i trud da je učinimo zaista dobrom i boljom, bude sve veći.
Neka nam je srećna, vesela, ispunjena ljubavlju, zdravljem i ličnim, porodičnim i poslovnim uspjesima, Nova 2015. godina – navodi se na kraju čestitke.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code