Početna Društvo ČESTITKE VJERNICIMA: BADNJI JE DAN, A SJUTRA BOŽIĆ KOD KATOLIKA

ČESTITKE VJERNICIMA: BADNJI JE DAN, A SJUTRA BOŽIĆ KOD KATOLIKA

0

Vjernici rimokatoličke vjeroispovijesti proslavljaju danas Badnji dan, a sjutra i najveći hrišćanski praznik Božić po Gregorijanskom kalendaru.

Svim vjernicima i posjetiocima portala Radija Jadran čestitke su uputili v.d. predsjednik Opštine Herceg Novi Milan Vajagić kao i predsjednica Skupštine mr Danijela Đurović.
„Sveštenstvu i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti povodom Božićnih praznika upućujemo srdačne čestitke sa željama da ovaj veliki hrišćanski praznik proslave u miru, ljubavi, slozi, praštanju i blagostanju sa svojim najbližima, svojim prijateljima i svima sa kojima dijele životno i radno okruženje.
Srećan Božić i neka svi domovi budu ispunjeni radošću, veseljem i najljepšim i najvrijednijim darovima – otvorenim i iskrenim dušama”, navodi se u njihovoj čestitki.

Čestitku je uputio i OO DPS Herceg Novi koji svim vjernicima i sveštenstvu rimokatoličke vjeroispovijesti od srca čestita Božić – praznik radosti, nade i dobrote praznik mira i porodičnog zajedništva.
„Neka vam i ovaj Božić donese obilje zdravlja, radosti i dobra” – navodi se u saopštenju OO DPS HN kojeg potpisuje predsjednik Zoran Bošnjak.

Srećan Badnji dan i Božić svim pripadnicima rimokatoličke vjeroispovijesti poželjeli su i iz Novske liste, uz želju da ih provedu u miru, zdravlju i veselju.

Svim građanima rimokatoličke vjeroispovijesti, barskom nadbsikupu Zefu Gašiju, kotorskom biskupu Iliji Janjiću kao i svima onima koji slave prema Gregorijanskom kalendaru, u lično i u ime Liberalne partije Crne Gore, predsjednik Liberalne partije Andrija Popović takođe je uputio najiskrenije čestitke.
„Božićni blagdani podśećaju nas na suštinu čovjekovog postojanja, na vrijednosti praštanja i ljubavi koji moraju biti temelj međuljudskih odnosa. Oni su i prilika za okupljanje porodice i prijatelja te zajedničko slavlje svih nas, gradeći na taj način još snažnije međusobne odnose i prevazilazeći lične razlike i podjele. Želim vam da Božićne praznike provedete sa najdražima, u miru, radosti i sreći” navodi se u čestitki Popovića.

Lijepim željama su se pridružili i predsjednici tivatske i kotorske Opštine Ivan Novosel i Aleksandar Stijepčević.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code