Početna Društvo Čestitke za 8. mart

Čestitke za 8. mart

1

U čestitki sugrađankama povodom 8. marta Demokratski front Herceg Novog poručuje:

“Želimo Vam radostan 8. Mart, praznik ustanovljen u spomen i sjećanje na borbu žena za veća prava u društvu.

Pozivajući se na Andrićevu misao da “žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovoga svijeta”, iskazujemo vjeru i nadu da će crnogorsko društvo ubuduće imati više odlučnosti da istinski radi na poboljšanju položaja žena u javnoj i privatnoj sferi.

Želimo Vam puno osmjeha, zdravlja, zagrljaja, radosti, volje i snage da ostvarite svoje snove i vizije” – navode iz Demokratskog fronta Herceg Novi.

Čestitka SNP Herceg Novi za 8. mart

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Herceg Novi dragim sugrađankama upućuje iskrene čestitke povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta.

– Pozivamo vas da aktivno uzmete učešće u podizanju demokratizacije našeg društva, time što ćemo se zajedno boriti i izboriti da svaka žena u našoj državi ostvari punu slobodu: da bude majka, da bude preduzetnica, da bude potpuno ravnopravan partner u političkom djelovanju i odlučivanju na svim nivoima.

Da SNP ne vodi politiku rodne ravnopravnosti u smislu deklarativnog zalaganja pokazaće i naredni lokalni izbori u Herceg Novom kada će se na izbornoj listi naći najmanje 40 odsto dama – navedeno je u čestitki koju potpisuje potpredsjednica SNP CG, Danijela Đurović.

Čestitka OO DPS Herceg Novi

“Međunarodni dan žena, 8. mart posvećen je rodnoj ravnopravnosti žena u društvu. Demokratska partija socijalista Crne Gore je politički subjekt koji već 30 godina, za primjer ostalima, i te kako vodi računa o rodnoj ravnopravnosti kroz politički program i djelovanje.

8. mart je dan posvećen svakoj ženi i danas im je potrebno zahvaliti za sve ono što pružaju tokom cijele godine.

Hvala vam što ste posebne, jedinstvene i hrabre.

Svim damama Herceg Novoga i Crne Gore srećan 8. mart želi Opštinski odbor DPS Herceg Novi i Predsjednik Slobodan Krušo Radović.”

1 komentar

  1. Citat iz jedne od prethodnih Karampana:
    ” to sto se rodilo musko
    ne znaci da se rodio covjek,
    mozda se rodilo g…
    sto ce ostat to dovjek… “

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code