Početna Društvo Čestitke za Novu 2021. godinu

Čestitke za Novu 2021. godinu

0

Čelnici Opštine Herceg Novi

Drage Novljanke i Novljani,

Želimo vam dobro zdravlje, sreću i nove pobjede.

Neka zalog stare bude da u novoj godini čuvamo sebe i svoje bližnje, pomažemo i razumijemo jedni druge, štitimo slobodu i mir, a odluke donosimo misleći na generacije koje ostaju za nama.

Protekli mjeseci bili su veoma izazovni, za svakog pojedinca i cijelo društvo. Zdravstvena kriza probudila je neizvjesnost i strah, zahtijevala od nas da promijenimo svoje ponašanje i svakodnevni način života. U isto vrijeme, protekli period osvijetlio je šta su istinski prioriteti i temeljne vrijednosti jedne zajednice – zdravlje, briga o voljenima, pomoć onima u nevolji i zajedništvo.

Herceg Novi je u 2020. godini bio zajednica solidarnosti, međusobne podrške, odgovornosti i discipline, grad koji je napredovao uprkos krizi. Želimo da to ostanu vodilje za sve nas i u narednoj godini, za koju vjerujemo da će donijeti radost, oporavak i prosperitet.

Srećna Nova 2021. godina!

Predsjednik Opštine, Stevan Katić, predsjendik SO, Nikola Samardžić, potpredsjednik Opštine , Miloš Konjević i potpredsjednica Opštine, Vesna Samardžić

OO Demokrata Herceg Novi

Godina koja odlazi nas je naučila, da nikada ne možemo znati ,gdje će nas voditi put.

Istina ostaje, da je put lakši i uspješniji, ako po njemu koračamo zajedno.

U godini koja dolazi,pored puno zdravlja, uspjeha i sreće, ličnog i porodičnog napretka, želimo da ostanemo zajedno na putu ka budućnosti.

Srećna Nova 2021 godina!

Opštinski odbor Demokrata Herceg Novi

OO SNP Herceg Novi

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Crne Gore Herceg Novi čestita Novu 2021. godinu svim građanima Herceg Novog.

Želimo vam dobro zdravlje, ličnu I porodičnu sreću I život pun ljubavi, sloge I razumijevanja.

OO DPS Herceg Novi

Poštovani građani Herceg Novoga i Crne Gore,

U Novoj 2021. godini želimo vam puno uspjeha na ličnim i profesionalnim poljima. Želimo vam da vas tokom cijele 2021. godine prate dobro zdravlje, mir i porodično zadovoljstvo.

Srećno!

Predsjednik OO DPS Herceg Novi Slobodan Krušo Radović

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code