Četiri maloljetnika u Herceg Novom osumnjičeni za šest teških krađa

Četiri maloljetnika u Herceg Novom osumnjičeni za šest teških krađa

15
Podijeli

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi rasvijetlili su šest krivičnih djela teška krađa i podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četiri maloljetnika.

Kako je saopšteno iz Uprave policije hercegnovska policija je državnom tužiocu u Herceg Novom podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv N.R. (16), M.B. (16), J.B. (17) i S.V. (16), sva lica iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili šest krivičnih djela teška krađa.

Picerija i restoran

Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili tako što su u dužem vremenskom periodu provaljivali u kuće, vikendice, stanove, škole i maloprodajne objekte i otuđivali tehničke uređaje, alate, mašine i druge vrjednije predmete.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ukradene stvari prodavali, a novac međusobno dijelili.

Pretresom stanova koje koriste osumnjičena lica policijski službenici su pronašli dio otuđenih stvari i oni će biti vraćeni vlasnicima.

15 Komentari

 1. Krade i Vas Milo evo ima 30 godina pa vam nista ne smeta.Dusu vam je na slamku uzeo.A sad drvlje i kamenje na 4 pubertetlije koji ne znaju ni sta ce od svog zivota jer gledajuci ovu tragediju oko sebe imaju sve osim normalnog dijetinstva.

  4
  7
 2. Ova ista BAGRA se uveče vuku po Bijeloj i Herceg Novom, lome klupe uveče u parkove, voze auta donjim putem a uveče kuku njemu ko se nađe na put od njih(nijesmo bezbjedni), kradu naftu iz auta, obijaju kuće, pljačkaju kladionice svasta. Jedan od ovih je imao Pola(auta) pre godinu pa sad nema ni biciklo

  11
  3
 3. Mali drogaši. Treba im za hašiš, da se prave odrasli. Kad se drakonskim metodama riješi trgovina droge, riješiće se najveći dio maloljetničkog i uopšte kriminala.

  37
  7

Ostavite komentar

*

code