Četovrodnevni program dočeka u Herceg Novom počeće Dječijom Novom godinom

Četovrodnevni program dočeka u Herceg Novom počeće Dječijom Novom godinom

3
Podijeli

Novogodišnje svečanosti u organizaciji TO Herceg Novi počele su novogodišnjim bazarom u pješačkoj zoni, ali četvorodnevni program dočeka počeće u subotu, 30. decembra u 11 časova defileom Gradske muzike i mažoretki nakon čega će početi i manifestacija Dječja Nova godina.

Gradska muzika i mažoretke defile će početi na trgu Nikola Đurkovića, pa pješačkom zonom pored bifea Beograd i dalje do dvorane Park, sa zadržavanjem na te dvije lokacije i povratkom na glavni trg, gdje će biti upriličen i završni koncert.

Picerija i restoran

Ansambl Gradske muzike će nastupiti u punom sastavu muzičara i mažoretki, s tim što će u skladu sa novogodišnjim praznicima umjesto standardnih kapa, koje su u sklopu redovne uniforme, Gradska muzika nositi novogodišnje crvene kape. Repertoar će biti obogaćen novim kompozicijama.

Program Dječje Nove godine, u okviru kojeg će se odigrati interaktivna dječja predstava “Volimo se – ovo je godina ljubavi”, počinje od 12 sati u Parku Boka. Naravno tu je i neizbježni Djeda Mraz, a doček Nove godine za najmlađe biće zaokružen koncertom popularnog dječijeg zabavljača Šante Pante.

Podsjetimo da je u okviru programa novogodišnjih svečanosti u šetačkoj zoni grada već otvoren Novogodišnji bazar, a program glavne večeri Dočeka Nove godine počinje u nedjelju u 21 sat, kada će se na binu u Parku Boka popeti poznata grupa Senkina đeca, a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz jednog od najboljih kantautora na Balkanu, Vlada Georgieva, čiji koncert počinje u 23 sata.

Za novogodišnju noć Turistička organizacija je obezbjedila i besplatno vino i pivo, koji će se dijeliti gostima u Parku Boke, ali i prvog dana Nove godine, tokom dnevnog programa na Škveru. Naime, osim večernjih programa obezbijeđen je i dneveni progam koji će na Škveru početi u 11 sati u ponedjeljak 1. januara, gdje je za dobru atmosferu zadužena hercegnovska klapa Castel Nuovo, a pored besplatnog pića TO HN je obezbijedila i besplatne prigane girice.

Prvu noć 2018. godine u Parku Boke koncert od 21 sat održaće poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezda večeri beogradski pop-rock sastav Van Gogh će nastupiti od 23 sata.

Posljednji dan organizovanog Dočeka na otvorenom rezervisan je za koncert Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom Balkanska lavina nastupiti od 21 sat na istoj bini u Parku Boke, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop muzičari Tropico band.

3 Komentari

  1. Mozete li nam,zamolicu lijepo, napisati detaljniji program djecije nove godine, do koliko h traje predstava, u koliko sati je deda mraz, i u koliko sati se dijele paketici. Malo je sve konfuzno da ne dodjemo u 11h da gledamo muziku, i moramo cekat na deda mraza do 16h. Pliz!

Ostavite komentar

*

code