Početna Sport City Games: Casa Igalo iz Herceg Novog najbolji na Škveru

City Games: Casa Igalo iz Herceg Novog najbolji na Škveru

1

Nakon Kotora i Budve, City Games karavan stigao je i do Herceg Novog. U organizaciji Opštine Herceg Novi i Adria Events agencije održane su treće ovogodišnje kvalifikacije Crne Gore. Pred čak dvije hiljade okupljenih gledalaca na bazenu PVK “Jadran” najbolji su bili momci i djevojke iz ekipe Casa Igalo iz Herceg Novog.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Ovaj City Games challenger imao je i međunarodni karakter jer su, osim četiri domaće ekipe iz Herceg Novog (“Casa Igalo”, “Ajkule”, “Nautica” i “Triatlonci”), na takmičenju nastupile ekipe “Skoplje” iz Makedonije i “Trebinje” iz BIH.

Prvi ovogodišnji rezultat u Crnoj Gori sa preko 300 poena u “Letećem vaterpolu” ostvarila je ekipa Casa Igalo i time upisuje prvih 10 poena na svoj konto. Najbrže i bez greške drugu igru završavaju Triatlonci (Herceg Novi), čiji je momak za 1:48 min spasio svoje djevojke na obalu. Odličnu formu djevojke Triatlonaca pokazuju u igri “Trka bačvi” u kojoj pada još jedan ovogodišnji rekord City Games takmičenja u Crnoj Gori. Njih dvije su zadati put prošle za samo 1:06 minuta čime svoj tim guraju na prvo mjesto nakon tri odigrane igre.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

O najboljem rezultatu u igri “Pršut” odlučivale su desetinke. Takmičar Case Igalo do cilja dolazi za odličnih 23,48 sekundi, ali najbolje vrijeme ove igre ostvaruje tim iz Skoplja koji do pršuta dolazi za samo 23,04 sekunde i za nagradu dobiva veliki aplauz. Konačnu potvrdu šampionskih ambicija “Casa Igalo” pokazuje u posljednje dvije igre, u kojima ostvaruje maksimalan broj bodova i zasluženo uzima zlato Herceg Novog.

Najbolji timovi Crne Gore u utorak 31. jula odlaze u Podgoricu, gdje će biti održano veliko finale ovogodišnjeg takmičenja. Tamo će se timovi boriti za titulu šampiona Crne Gore ali i vrijednu nagradu – skijaški vikend paket na Mariborskom Pohorju i boravak u Gorskom welness centru Bolfenk. Finale u Podgorici počinje u 19:30 na otvorenom bazenu SC “Morača”.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu, a igre možete da pratite i putem Facebooka i Instagrama.

Rezultati – Herceg Novi (MNE challenger)

  1. mjesto: HERCEG NOVI, Casa Igalo – 53 poena
  2. mjesto: HERCEG NOVI, Triatlonci – 42 poena
  3. mjesto: SKOPLJE, MKD – 35 poena
  4. mjesto: HERCEG NOVI, Ajkule – 32 poena
  5. mjesto: TREBINJE, BIH – 17 poena
  6. mjesto: HERCEG NOVI, Nautica – 16 poena

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code