Početna Društvo Članovi udruženja „Klub 4×4 Justinijana Prima“ na prijemu u Opštini: Putevi prijateljstva...

Članovi udruženja „Klub 4×4 Justinijana Prima“ na prijemu u Opštini: Putevi prijateljstva vode do Herceg Novog

6

Čelnici Opštine Herceg Novi ugostili su danas u Velikoj sali Skupštine opštine članove udruženja ljubitelja terenskih vozila „Klub 4×4 Justinijana Prima“. Predstavnici privrede i javnog života iz Srbije i Slovenije, okupljeni u ovaj klub, odabrali su naš grad za jednu od destinacija karavana „Putevima prijateljstva“.

Gostima su dobrodošlicu poželjeli predsjednik Opštine Stevan Katić i potpredsjednik Miloš Konjević sa saradnicima, kao i konzul Republike Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović.

„Drago nam je što se Herceg Novi našao na vašem putu prijateljstva“, kazao je Katić. On je goste upoznao sa aktuelnim dešavanjima, razvojem grada i unapređenjem turističke ponude, dodajući da je nakon prijema zakazan obilazak znamenitosti, tokom kojeg će se i sami uvjeriti koliko toga Herceg Novi nudi posjetiocima.

Konzul Dojčinović je gostima kazao da su došli na pravo mjesto, u grad koji je dobar domaćin i gdje će se sigurno sjajno osjećati. Kako je istakao, Herceg Novi ima odličnu saradnju kako sa Konzulatom, tako i sa brojnim prijateljskim gradovima u Srbiji.

U ime udruženja ljubitelja terenskih vozila „Klub 4×4 Justinijana prima“ predstavnicima Opštine se zahvalio Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga Privredne komore Srbije.

On je kazao da su ideju da posjete Herceg Novi predložili članovi iz pobratimskog Malog Zvornika, te istakao da su među gostima predsjednici opština Mali Zvornik, Bela Palanka, Trgovište i potpredsjednik opštine Lebane.

„Udruženje je nastalo iz zadovoljstva, a potom je postalo sjajna osnova za kontakte između privrednika“, rekao je Jović. Dodao je da i sama Privredna komora Srbije podržava rad kluba na povezivanju i prezentovanju mogućnosti, te da se nada da će u Herceg Novom ostvariti značajna poznanstva koja mogu biti uvod u dalju saradnju.

Među članovima kluba koji su prisustvovali prijemu su predstavnici privrede i javnog javnog života iz više gradova Srbije – Niš, Leskovac, Mali Zvornik, Bela Palanka, Lebane, Trgovište, a prvi put su se karavanu pridružili i članovi iz Slovenije, tačnije grada Krško.

6 Komentari

  1. To ti pricaj kad bude zbor seljana a nemoj nama ovdje.Mala Marija je prije svega dobar covjek pa onda i posten radnik i umjeren nacelnik.Pozdrav za nju

    4
    8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code