Coca-Cola karavan prikuplja knjige za djecu iz Doma “Mladost”

Coca-Cola karavan prikuplja knjige za djecu iz Doma “Mladost”

833
0
Podijeli

novogodisnji_coca-cola_karavanU susret praznicima, Coca-Cola sistem organizuje dobrotvornu misiju Novogodišnji karavan, tokom koje će prikupljati knjige za djecu bez roditeljskog staranja u Domu “Mladost” u Bijeloj. Svi zainteresovani građani mogu donirati knjige do 23. decembra, kada u Podgoricu dolazi veliki Coca-Cola Novogodišnji karavan sa Deda Mrazom i polarnom družinom, koji pripremaju interesantan program za mališane, prenosi portal CdM.
“Pozivamo sve građane da nam se pridruže u dobrotvornoj misiji, kako bi donijeli radost djeci bez roditeljskog staranja i pomogli im da osjete toplinu novogodišnje čarolije. Posebno nas raduje što su naši partneri u ovoj misiji Ministarstvo rada i socijalnog staranja, izdavačka kuća “Narodna knjiga” i značajan broj podgoričkih škola i vrtića. Na taj način, mališanima u Domu “Mladost” praznike možemo učiniti posebnim”, saopšteno je iz Coca-Cola sistema.
Građani mogu da doniraju nove i korišćene knjige za djecu u knjižarama Narodne knjige u tržnom centru Bazar i ulici Novaka Miloševa u Podgorici.
Knjige će organizovano sakupljati i učenici, roditelji i nastavnici podgoričkih vrtića i škola. Svoj doprinos zainteresovani mogu dati i tokom centralnog događaja – Novogodišnjeg karavana koji će 23. decembra biti organizovan ispred tržnog centra Deltra City od 17 časova.
Iz Coca-Cola sistema saopštili su da će u okviru dobrotvorne misije , uz odobrenje Ministarstva rada i socijalnog staranja, u Domu “Mladost” u Bijeloj preurediti jednu od zajedničkih prostorija i napraviti kutak u kome djeca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code