Početna Turizam CRNA GORA POLAZNA LUKA ZA KOMPANIJU MSC

CRNA GORA POLAZNA LUKA ZA KOMPANIJU MSC

0

Ko_kruzer_2Preko pomorske agnecije “Allegra Montenegro” iz Bara od sljedeće godine će brod MSC ARMONIA obavljati  ukrcaj naših putnika u Kotoru. Ovo je za Radio Jadran potvrdio direktor agnecije Mihalo Vuković.

– Poslije toliko godina i truda ovo je velika stvar za turizam i propagandu Crne Gore i Kotora u svijetu kruzinga.

Sada će našim putnicima biti mnogo lakše i bliže da se odluče za krstarenja jer je do sada to bilo moguće samo u Dubrovniku ili drugim lukama Mediterana – kaže Vuković.

Ukrcaj naših putnika biće organizovan svakog četvrtka od 17. maja do 4. oktobra 2012. godine. Brod će na  putovanju poslije ukrcaja u Kotoru po istočnom Mediteranu obilaziti Veneciju – Ankonu – Krf – Santorini – Pirej(Atina) – Argostoli – Kotor.

Brod MSC ARMONIA izgradjen je u brodgradilištu St. Nazaire u Francuskoj 2001 godine. Težak 58.625 tona, dugačak 251m, širok 28m, maksimalni broj putnika 2087 u 777 kabina za koje brine oko 760 članova posade. Maksimalna brzina broda je 21.7 čvora.

MSC Armonia je idealan brod da  iskusite čari  istočnog Mediterana.

Ima dva bazena, otvorene sportske terene i rekreacijski klub za dane pune odmora i uživanja na 9 paluba. Tu su i teatar La Fenice sa 600 sjedišta i Star-light disko.

Restorani i hrana  za svaki ukus, zabave i kockarnica Palm beach – sve je posebno namjenjeno veselim noćima i putnicima.

Brod MSC ARMONIJA je među prvim kruzerima  koji su dolazili u Crnu Goru.

U vlasništvu je kompanije  Mediteran šiping i potpuno je uređen u italijanskom stilu do najsitnijih detalja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code