„Crna Gora u ritmu Evrope“: Glasajmo za mlade Novljanke koje pjevaju na...

„Crna Gora u ritmu Evrope“: Glasajmo za mlade Novljanke koje pjevaju na grčkom

4612
3
Podijeli

U Sportskom centru Verde u Podgorici 29. aprila biće upriličena manifestacija “Crna Gora u ritmu Evrope”, na kojoj će djeca iz 21 crnogorske opštine, kroz pjesmu i ples, predstavljati svoj grad i neku od evropskih država koju su im odredili organizatori.

Opštinu Herceg Novi na tom takmičenju predstavljaće 4 djevojčice, tačnije sopranistice Anđela Spaić i Katarina Bigović, u pratnji ritmičkih gimnastičarki Ane Krivokapić i Tatjane Šukare. Njima je stručni žiri dodijelio pjesmu na grčkom jeziku.

Picerija i restoran

Kako nam je kazala jedna od njih, Anđela Spaić, riječ je o veoma popularnoj grčkoj pjesmi, koja je već obrađena i na našem jeziku, ali ime pjesme mora da se drži u tajnosti, po propozicijama manifestacije. Ona je ujedno pozvala sve Novljane da gledaju manifestaciju i glasaju za njih.

Na javnom žrijebanju koje je bilo upriličeno 6. aprila, u hotelu Hilton u Podgorici, Novljanke su izabrane da nastupaju kao desete. Za njih se može glasati SMS porukom: pjesma (razmak) 10 na broj 14941.

Probni nastupi biće odrađeni 17. i 18. aprila u prostorijama NVO Nova šansa na Toploj.

Ulaz na manifestaciju u SC Verde biće besplatan, a prenos će biti direktno na TVCG. Početak manifestacije je u 17 h.

3 Komentari

  1. Podrzite ih, djevojcice su odlicne, novljani trgnite se i glasajte za svoje sugradjanke koje se bave necim lijepim, plemenitim, vrijednim paznje! Svaka cast djevojke! Do pobjede!
    24    1

Ostavite komentar

*

code