Početna Kultura „Crna Gora u ritmu Evrope“ prijave otvorene još danas i sjutra

„Crna Gora u ritmu Evrope“ prijave otvorene još danas i sjutra

0

Audicija za najveće dječje muzičko takmičenje u zemlji, namijenjeno djeci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pjevanje i ples „Crna Gora u ritmu Evrope“ biće održana 7. februara u 15 časova, u Dvorani Park.

Kako je saopšteno iz Press službe Opštine Herceg Novi, spisak djece koja će pristupiti audiciji, sa naznakom da li pjevaju ili plešu, potrebno je dostaviti na email adresu kultura.lazarevic@hercegnovi.me još danas i sjutra.

Picerija i restoran

Prilikom prijave, potrebno je da djeca koja pjevaju navedu dvije ili više pjesama sa kojima će se predstaviti (preporuka je da djeca pripreme pjesme različitih žanrova), dok plesači sa sobom treba da prenosnoj memoriji (USB) ponesu muziku uz koju će igrati.

Odabrana djeca imaće priliku da talenat za pjevanje i ples, tokom šestomjesečnih priprema, unaprijede uz pomoć profesora produkcije programa „Crna Gora u ritmu Evrope“, kao i da se predstave na samom finalnom takmičenju, koje će biti održano u maju ili junu u Tivtu.

Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca putem SMS-a, a samo finale manifestacije biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Iz tog razloga je potrebno da škole selektuju najtalentovaniju djecu za audiciju, kako bi od najboljih, produkcija programa „Crna Gora u ritmu Evrope“ odabrala najbolje koji će braniti boje svoje opštine i jedne ambasade koju im bude dodijelio organizator takmičenja.

Ukoliko bude izmjena u terminu i satnici održavanja audicije, javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code