Crnogorska: Glas za Crnogorsku je glas za svoju državu

Crnogorska: Glas za Crnogorsku je glas za svoju državu

9
Podijeli

Predsjedništvo nove partije na političkoj sceni, Crnogorske, sastalo se u subotu i poslalo  ključnu poruku građanima da će, od sada pa nadalje, u Crnogorskoj naći najbolju moguću alternativu koja želi da sačuva našu državu i od kvazi patriota i od nacionalista, glavnih krivaca za ovakvo stanje u Crnoj Gori.

Kako saopštavaju iz te partije Predsjedništvo je odlučilo da  započne sa pripremama za lokalne izbore koji će se održati 7. maja u Herceg Novom.

Picerija i restoran

– Imajući u vidu političku situaciju u Crnoj Gori, bojkot izbora od strane opozicije u Nikšiću i mogući bojkot izbora u Herceg Novom, rukovodstvo Crnogorske je odlučilo da počne sa pripremama za izbore u Herceg Novom, ali učešće naše partije će zavisiti i od okolnosti koje se budu stvarale u narednom periodu.

Crnogorska će, vodeći se političkom rezolucijom o budućnosti Crne Gore – Cetinjskom rezolucijom, i načelima ustavnog patriotizma, biti jedina svijetla tačka na političkoj sceni Crne Gore. Crnogorska će uvijek biti na strani pravde, časti, dostojanstva i slobode svoje države Crne Gore i svakog njenog građanina – zaključuju u saopštenju.

9 Komentari

  1. Mi već imamo crnogorsku partiju tako da te mamce ne zapinjete,bolje vama da se ne brukate.Ali,ko to vodi kad bismo znali možda bismo nekome i povjerovali.

    23
    6

Ostavite komentar

*

code