Početna Turizam Crnogorska obala s novom ponudom kupališta na beogradskom IFT 2019.

Crnogorska obala s novom ponudom kupališta na beogradskom IFT 2019.

1

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore učestvovaće od sjutra do 24. februara na 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu. Prezentacija crnogorskih plaža, marina i svega što crnogorska obala nudi smještena je na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Tema ovogodišnjeg nastupa Javnog preduzeća je nova tipizacija kupališta i plaža od Herceg Novog do Ulcinja. Od ove sezone sva javna kupališta imaće svoju temu – porodična kupališta, nešto skrovitija romantična i izletnička kupališta, kupališta za aktivni odmor (wind & kitesurfing i ronjenje), party kupališta, saopštavaju iz Morskog dobra:

– Kao poseban novitet izdvojili smo (pet friendly) kupališta za pse koja su namijenjena svim turistima i posjetiocima koji dan na plaži žele nesmetano da provedu sa svojim ljubimcima. Tu su i plaže posebne namjene, ljekovita i nudistička kupališta. Za sajamski nastup pripremljeno je i specijalno magazin izdanje “The Collection Montenegro Best Beaches”- katalog najatraktivnijih plaža koje posjeduju prestižno ekološko priznanje Plavu zastavicu, ali i izvanrednu gastro i lifestyle ponudu na plaži – kazali su u Morskom dobru.

Za vrijeme trajanja sajma direktor MD Predrag Jelušić sa saradnicima sastaće se sa brojnim turističkim poslenicima i partnerima iz Srbije i regiona. Svakodnevno su organizovani i medijski nastupi na kojima će crnogorska obala, kao najznačajniji turistički resurs, biti promovisana pred auditorijumom jednog od naših najvažnijih tržišta.

1 komentar

  1. Z a ovo kupaliste sa slike,potrudite se ,da i u sezoni bude ovako prozracno,to jest popunjeno invetarom,a ne da se ne moze spustit peskir,ako neko ne zeli lezaljke.

    11
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code