CRVENI KRST: NE PRIKUPLJAMO NOVČANU POMOĆ PO ULICAMA ZA OBOLJELE

CRVENI KRST: NE PRIKUPLJAMO NOVČANU POMOĆ PO ULICAMA ZA OBOLJELE

84
0
Podijeli

crveni krstOpštinska organizacija Crvenog krsta u Herceg Novom nije pokrenula nikakvu akciju skupljanja novčanih sredstava, uz pomoć volentera za bilo koje oboljelo dijete u novskoj opštini, niti ima običaj da na takav način, po ulicama i preduzećima sakuplja humnitarnu pomoć – rekla je za Radio Jadran sekretarka ove organizacije, Mira Krsmanović.
Ona je tako negirala informacije koje se mogu čuti, da neko u ime u Crvenog krsta prikuplja novac za oboljelu djecu. – Ako se tako nešto dešava to je očigledna prevara i zloupotreba naše organizacije, sa tim volonterima Crveni krst nema ništa – tvrdi Krsmanovićka i dodaje:
– Kada prikupljamo pomoć to se oglasi na svim lokalnim medijima, istaknuti su i plakati po gradu, tako da se tačno zna da mi stojimo iza takvih akcija, ali ovoga puta to nije slučaj.
Crveni krst je proteklih dana prikupljao pomoć za socijalno ugrožene građane Novoga, ali tako što su u određenom terminu pozvali sve koji mogu da donesu pomoć za sugrađane.
Veoma je bitno da se zna da Crveni krst u Herceg Novom ne sporovodi nikakve akcije prikupljanja pomoći u novcu, po principu ”od vrata do vrata”, rekla je Krsmanovićka i pozvala građane da budu oprezniji.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code