Početna Promo Čuveni reli Gumball 3000 stiže u Tivat

Čuveni reli Gumball 3000 stiže u Tivat

3

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 stižu 10. juna na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro. Svi posjetioci uživaće u svojevrsnoj promenadi ekskluzivnih modela automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce, najavljuju iz Porto Montenegra.

Imena poznatih ličnosti se još uvijek čuvaju kao ekskluziva do samog dolaska na tivatsku rivijeru.

Ovogodišnja, 21. edicija Gumball-a 3000 kreće iz Mikonosa, sa preko 100 automobila, i prolazi kroz 8 zemalja, da bi stigla do Ibice.

Program počinje na gradskoj rivi Pine od 17 časova kada pristižu automobili, a za dobru muzičku energiju biće zaduženi DJ Sharr, DJ Gramophondzie, DJ Martin 2 Smoove i Andy Purnell. Kulminacije zabave je zakazana za 23 časa, kada će u noćnom klubu Platinum nastupiti DJ Afrojack.

Global Citizen Pit Stop je omogućen zahvaljujući izdašnoj podršci kompanije Arton Capital, nautičkog naselja Porto Montenegro, Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat. Globalni događaji ovog kalibra su od suštinskog značaja za promociju Crne Gore kao spektakularne turističke destinacije, tako da su svi ovi subjekti crnogorski ambasadori VIP vozačima.

Gumball 3000 je, 1999. godine, osmislio britanski preduzetnik Maksimilijan Kuper, koji je proglašen za jednog od 50 najuticajnijih ličnosti u automobilizmu u 2015. godini, a potekao je od ideje da se spoje sport, automobili i muzika kako bi se napravio brend koji će postati dio popularne kulture. Sve je počelo kada je Maksimilijan pozvao svoje prijatelje, kao što su Kejt Mos, Džamirokvaj, Kajli Minog, Toni Hok i Džoni Noksvil, da mu se pridruže na adrenalinskoj vožnji ka Evropi, vozeći superautomobile. Tokom narednih deset godina, ova ideja je postala svjetski brend koji privlači sponzorstva velikih korporacija, kao što su Nike, Google, MTV, Fiat, Intel.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code