D-Marin će upravljati Portonovi Marinom

D-Marin će upravljati Portonovi Marinom

1
Podijeli

Poslovanje Portonovi marinom preuzima kompanija D-Marin koja posluje u okviru Doğuş grupe koja kroz svoje poslovanje postavlja nove standarde u nautičkom turizmu, saopšteno je iz komapnije Azmont investments.

“Grupa vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim potencijalom. Upravljajući sa 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za mega jahte, u Španiji i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu koji promoviše rekreacijski yachting, pruža ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup zajednici plovnim putevima te razvija održive kompanije koje podstiču lokalno zapošljavanje i ekonomski rast”, precizirali su u Azmontu.

Picerija i restoran

Koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama. Time će Portonovi Marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima.

Smještena na istočnoj strani Portonovi Rizorta, Portonovi Marina sa Jaht klubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najveći nivo usluga u kombinaciji sa vrlo atraktivnim cijenama.

Portonovi Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis za pranje te benzinsku stanicu.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana. Prostiraće se na 26 hektara, pružajući raznovrsne rezidencijalne

mogućnosti, privatne vile te prvi “One & Only” hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija dostiže vrijednost od 650 miliona eura, zaključuju u Azmontu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code