Početna Turizam DAILY MAIL: ZAŠTO JE CRNA GORA POSLJEDNJI MEDITERNASKI HIT?

DAILY MAIL: ZAŠTO JE CRNA GORA POSLJEDNJI MEDITERNASKI HIT?

0

dailymail_PM1The Mail, web izdanje britanskog Daily Mail-a, objavila je opsežnu reportažu o marini i naselju Porto Montenegro.Reportaža novinarke Ejmi Vilijams u web izdanju britanskog Daily Mail-a je, kako je saopšteno iz ministarstva održivog razvoja i turizma, još jedna u nizu značajnih promocija Crne Gore i Porto Montenegra kao nautičke destinacije koja nudi mnogo i od koje se očekuje još više.

 

– Pod naslovom “Balkanski luksuz: Zašto je Crna Gora posljednji mediteranski hit među slavnim i poznatim”, novinarka prenosi svoje utiske o Boki Kotorskoj, marini Porto Montenegro, novootvorenom Purobeach klubu, šoping ponudi i svemu onome što ima “ova mala država, nekada dio Jugoslavije, a što je privuklo interesovanje najviđenijih ljudi Evrope” – navodi se u saopštenju ministarstva održivog razvoja i turizma. U pomenutom članku se navodi da “Porto Montenegro nastoji da preuzme vodeću poziciju među najmodernijim popularnim mediteranskim lokacijama. Pitomiji je od Ibice, ima više ukusa od Monte Karla i ukoliko nemate jahtu koju biste privezali tamo, uvijek možete iznajmiti čamac”.

Picerija i restoran

– Sa posebnim osvrtom na Stari Grad Kotor i Sveti Stefan, te uz pomen zabava koje privlače pažnju najbogatijih, novinarka zaključuje da Crna Gora stremi ka tome da bude dostupna i “običnim ljudima” a ono što treba cijeniti i prepoznati svakako je fakor iznenađenja. Sjajna ideja vezana je za radnje na obali marine. Bilo bi lako držati se nekoliko poznatih brendova i tako zadovoljiti potrebe jahting elite. Umjesto toga, primjetićete grupu malih, izuzetno modernih brendova. Ni jedan od njih vjerovatno nećete vidjeti u Puerto Banus. I to je poenta Porto Montenegra – stoji u izvodima iz reportaže.

The Mail je, kako se navodi u saopštenju, načitanija internet stranica na svijetu, koja prenosi najnovije informacije iz Ujedinjenog Kraljevstva i cijelog svijeta, uključujući i turističke reportaže, sa preko 39 miliona jedinstvenih korisnika.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code