”DAMA’’ I U HERCEG NOVOM

”DAMA’’ I U HERCEG NOVOM

486
0
Podijeli

dama otvaranje hn“Tvoj grad – Tvoja Drogerija” – ovo je slogan novootvorene drogerije apoteke “Dama” koja je danas otvorena na Trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom. Ovo je njihov drugi maloprodajni objekat u Crnoj Gori. Okrenuti su savremenom konceptu moderne drogerije – rekla je na otvaranju direktorka marketinga, Vesna Vuković.
Ona je istakla da im je kada su stvarali “Damu” bilo najvažnije da potrošačima stvore mjesto na kome će pronaći sve što im treba za njegu, ljepotu i zdravlje. damahn– Ideja je uspejšno realizovana i sada je to mjesto koje kupovinu pretvara u uživanje!
U menadžemtntu kompanije “Dama” razmišljali su i o brzini koju namće moderan način življenja, zdravoj hrani i dodacima ishrani koji su nam neophodni, o njezi koja vodi zdravijem i kvalitetnijem životu, i naravno, o vječnoj temi ljepote.
Vukovićka je rekla da su mislili o svakom detalju, svakom brendu, svakom dijelu prodajnog prostora i učinili da odabir bude ugodan i jednostavan, jer, osmijeh kupaca im je, kaže, na prvom mjestu!
– Svaka žena treba da bude posvećena sebi i spostvenoj njezi i to maskimalno, pa će uz “Damu” sada sve biti lakše. Jer, zdravlje je uvijek na prvom mjestu, a njega je jedan od najbitnijih dijelova života. Ona čini da se osjećamo bolje za sebe i druge. Daje nam svježinu i produžava mladost. Ljepota je inspiracija, umjetnost i najveći dar. Šarmantna. Lepršava. Čista.
Ne zaboravite da svaki dan učinite nešto lijepo za sebe i svoje najmilije – poručuju iz novootvorene drogerije apoteke “Dama”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code