DAMIR ABDINOVIĆ IGRAČ “ARSENALA” IGRAĆE U ŠKOTSKOJ

DAMIR ABDINOVIĆ IGRAČ “ARSENALA” IGRAĆE U ŠKOTSKOJ

0
Podijeli

Član ragbi kluba “Arsenal” Damir Abdinović dobio je prliku da zaigra za škotski Watsonian, jedan od najpoznatijih ragbi klubova.

– Abdinović je odličan igrač koji je posvećen treninzima tako da trener Arsenala Dejvid Lou i igrači ovog kluba za njega imaju samo riječi hvale – rekao je za Radio Jadran predsjednik ragbi kluba “Arsenal” Igor Adžaip. On je naglasio da je Abdinović igrač i ragbi reprezentacije Crne Gore.
Trener Dejvid Lou smatra da je ovo veliki korak naprijed za crnogorski ragbi, jer je ovo prvi crnogorski ragbista koji je dobio priliku da trenira u inostranstvu ugovorom na godinu sa mogućnošću produženja. Imaće priliku da zaigra i u prvom timu ovog kluba. Treneri škotskog kluba Watsonian posvetiće se talentovanom Abdinoviću i vrijedno raditi sa njim.
Ragbi je relativno mlad sport kod nas, a prvi klub koji je osnovan je u maju 2011. godine je tivatski “Arsenal”. Ovaj sport je počeo da se “širi” u posljednje dvije godine i zasad ima šest klubova: Arsenal, Budućnost, Nikšić, Mornar Bar, Lovćen i Portonovi iz Herceg Novog.
Ragbi klub “Arsenal” je prvi klub od kojeg je i počela ragbi priča da se razvija i klub koji je do sada učestvovao na mnogim takmičenjima i turnirima i osvojio veliki broj trofeja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code