Početna Promo Dan otvorenih vrata: Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort zapošljavaju preko 350...

Dan otvorenih vrata: Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort zapošljavaju preko 350 radnika

0

U susret sezoni 2020, Portonovi rizort i Hotel One&Only Portonovi 6. i 7. marta u Portonovi rizortu organizuju Dan otvorenih vrata. Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

Foto: ALEKSANDAR JAREDIĆ // PORTONOVI

Zainteresovani kandidati će imati priliku da u petak i subotu, 6. i 7. marta, posjete rizort kao i hotel One&Only Portonovi, da se upoznaju sa profesionalcima koji rade u rizortu, ali i da se dodatno informišu o mogućnostima i prilikama koje su pred njima., saopšteno je iz kompanije.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

“Zajedno sa svojim renomiranim partnerima One&Only Portonovi, Chenot Espace i kompanijom D-Marin, Portonovi doprinosi pozicioniranju Crne Gore na mapi ultra-luksuznog turizma. Zbog toga, konstantno smo u potrazi za saradnicima koji će donijeti dodatnu vrijednost našem timu i to je jedna od osnova našeg rasta. Osim prilika za zapošljavanje, našim zaposlenima nudimo različite treninge i svakodnevno usavršavanje kako bi unaprijedili svoje vještine i bili motivisani, čime ćemo osigurati da posjeduju ključne stvari neophodne za rad sa klijentima i da i one najzahtijevnije učine zadovoljnima. Ovakav način rada i istovremeno ulaganje u lokalni kadar nas preporučuje za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u šta će se kandidati dodatno uvjeriti tokom Dana otvorenih vrata’’- istakao je generalni menadžer Portonovi rizorta, Michael Posch.

Portonovi rizort, kao rizort mješovite namjene, ima potrebu za različitim profilima kandidata, koji žele da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

Hotel One&Only Portonovi zaposliće kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.

“One&Only Portonovi kao najluksuzniji hotel u regionu ponudiće svim kandidatima jedinstvenu priliku da svoju karijeru započnu ili nastave da grade u sklopu renomiranog brenda koji gaji prave vrijednosti. One&Only standard podrazumijeva “We Create Joy” filozofiju, što znači da nam je jako bitno kako se naše kolege osjećaju. Stalo nam je do toga da budu zadovoljni na ličnom i profesionalnom nivou, jer će samo na taj način moći pružati izvrstan kvalitet usluge”, istakao je generalni menadžer Hotela One&Only Portonovi, Michele Giraudo.

On je dodao da će kroz Dan otvorenih vrata svim zainteresovanima pokazati hotel, kako bi stekli što bolju sliku o tome gdje imaju priliku da se usavršavaju;

“Naše kolege koje su na čelu različitih sektora razgovaraće sa potencijalnim kandidatima i približiti im način našeg ultra-luksuznog hotelijerstva, te objasniti šta se od njih očekuje, ukoliko postanu dio One&Only Portonovi tima”, kazao je Giraudo.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail career@portonovi.com.

Detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.
Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail careers@oneandonlyportonovi.com