DAN OTVORENIH VRATA U DOMU “MLADOST”

DAN OTVORENIH VRATA U DOMU “MLADOST”

148
0
Podijeli

U Dječij dom “Mladost” u Bijeloj stižu ljudi dobre volje i još boljih namjera, koji donacijama uljepšavaju posljednje dane decembra i uveliko uveseljavaju štićenike Doma.

Nakon 200 motorista Udruženja “No limit bikers” u ovoj ustanovi se pripremaju za tradicionalni “Dan otvorenih vrata” koji će Dom ove godine obilježiti jubilarni 40. put u četvrtak 26. decembra. Tog dana će ih tradicionalno posjetiti Tivćani.
“Osnovci i srednjoškolci, zajedno sa građanima Tivta svake godine na ovaj dan nas obilaze, pa smo taj dan zato i proglasili Danom otvorenih vrata. To naravno znači da su naša vrata otvorena I za sve naše prijatelje koji nas ne zaboravljaju ni ostalih 364 dana u godini. Koristim priliku da sve koji žele, pozovem da dođu, da vide šta se sve u Domu promijenilo, da se družimo i tako na najbolji način krenemo sa pripremama dočeka Nove godine” – kaže nam zamjenica direktora, Slavica Ilić.
Djecu očekuju do kraja godine posjete drugim crnogorskim opštinama koje žele da ih ugoste, pa će tako 27. decembra otputovati do Bara na centralnu proslavu vrtića. U Baru će biti i dva dana kasnije na otvaranju jedne diskoteke u kojoj će biti priređena žurka sa djecom iz Bara. Dan kasnije otići na humanitarni koncert u tom gradu.
Za djecu će i ove godine 31. decembra u Domu biti priređen doček Djeda Mraza koji će dijeliti poklone, a nakon toga uslijediće svečana večera i odbrojavanje posljednjih sati godine na izmaku.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code