Početna Oko nas Tivat Dan otvorenog srca za malenog Iliju, u četvrtak, na bazaru u Tivtu

Dan otvorenog srca za malenog Iliju, u četvrtak, na bazaru u Tivtu

0

Dječak od samo 45 dana, Ilija, kome je neophodna operacija srca dobiće sredstva prikupljena na desetom humanitarnom novogodišnjem bazaru „Dan otvorenog srca“, odlučio je Organizacioni odbor manifestacije kojim predsjedava predsjednik Opštine Tivat, dr Siniša Kusovac.

Predlog da se prikupljeni novac usmjeri za liječenje novorođenog mališana koga operacija na srcu očekuje 14. januara, stigao je od pedijatrijske službe Doma zdravlja Tivat.

Bazar će biti održan u četvrtak 20. decembra na Trgu magnolija, od 11 časova ili, u slučaju loših vremenskih prilika, u holu administrativne zgrade Opštine Tivat. Vizelni identitet bazara uradio je Brand New Tivat, a organizatori manifestacije su tradicionalno Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, Organizacija žena Tivta i Crveni krst.

– Prikupljena sredstva usmjeravaju pojedincu, djetetu, kojem je najpotrebnije i uglavnom je riječ o sredstvima za liječenje. U zavisnosti od sredstava, moguće je da ćemo obezbijediti i sredstva za podršku liječenja još dvoje djece. Pozivamo sve zainteresovane da prijave štandove na bazaru, a svim ljudima dobre volje da nam se pridruže kako bismo i ove godine manifestaciju organizovali na najbolji mogući način. Dobrodošao je svako ko može da donira odnosno ponudi na prodaju na bazaru knjige, igračake, cvijeće, kolače, suvenire, bižuteriju, antikvitete, ručne radove i lično – kazala je sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja, Darka Ognjanović,

Zainteresovani mogu prijaviti štand mailom na mladisport@opstinativat.com, pozivom na broj 032/661-319 ili u kancelariji 16A Sekretarijata.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code