Dan posvećen damama: Petar Porobić sa majkama Herceg Novog

Dan posvećen damama: Petar Porobić sa majkama Herceg Novog

3269
0
Podijeli

Nosilac liste DPS Herceg Novi Petar Porobić nastavlja direktne razgovore sa građanima kako bi prezentovao Izborni program – navodi se u saopštenju.

Današnji dan posvećen je majkama, domaćicama i preduzetnicama. U Gradskoj kafani građanima su ponuđeni kolači, maslinova ulja, pršut sa Lupštice, kozmetički proizvodi, i drugi proizvodi koje stvaraju žene vrijedne Novljanke.

Picerija i restoran

–  Ovo je lijep događaj koji je organizovala Ženska alijansa Demokratske partije socijalista. Pored druženje ovakav događaj predstavlja i podsticaj razvoju turizma i sektora usluga. Potrebno je da se stalno nešto dešava u našem prelijepom gradu. I tako će to i biti kada pobijedimo na predstojećim izborima. Tu sam da nakon pobjede osiguram bolju povezanost lokalnog i državnog nivoa. Pozivam sve žene, sve majke i sve preduzetnice Herceg Novog da daju podršku listi koju predvodim, listi DPS-a i da se zajedno borimo za razvoj Herceg Novog i za Crnu Goru –  kazao je Porobić.

U nastavku današnjeg dana Porobić će razgovarati sa studentkinjama, sportiskinjama, majkama… a večeras će priusustvovati modnoj reviji koju organizuju preduzetnice iz Herceg Novog.

–  I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da predstavlja samo početak obnove Herceg Novog – zaključio je Porobić.

Plaćeni izborni program

Nema komentara