DAN VODENIH SPORTOVA I POPUSTA U PORTO MONTENEGRU

DAN VODENIH SPORTOVA I POPUSTA U PORTO MONTENEGRU

171
0
Podijeli

watersports1Marina Porto Montenegro i kompanije Ski&Sea i Montenegro predstaviće novu ponudu vodenih sportova na kraju doka 1 (Rental centar), sjutra u periodu od 17 h, do 20 h.
Kroz interaktivnu promociju vodenih sportova, uz 50% popusta na sve aktivnosti na vodi, posjetioci će imati priliku da bolje upoznaju discipline kao što su: stand-up paddling, kajaking, skuteri, trimarani, jedrenje, veslanje, ronjenje, skijanje na vodi, wakeboarding i atraktivni jet fly. Fani StipkovicU atrakcijama na vodi mogu uživati i početnici uz pomoć instruktora, ali i profesionalci kojima će predstavljati izazov da osvoje akvatorijum tivatskog zaliva. Ritam dobre muzike DJ-a pratiće zabavu na vodi, koja će se nakon adrenalinskih disciplina nastaviti i na kopnu.
U konceptualnoj radnji Supermarket u zgradi Milena u 21 h svoju novu kolekciju kupaćih kostima Six Senses, predstaviće kreatorka i novinarka Fani Stipković. Kolekcija je namijenjena djevojkama i ženama koje se osjećaju senzualno na plaži i žele još jednom dokazati da su žene iz naše regije najljepše – najavljuje kreatorka iz Hrvatske.
Tokom ovog vikenda, posjetioce Porto Montenegra očekuju i brojni popusti na kolekcije u radnjama u naselju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code