DANAS I SJUTRA SEAROCK FETIVAL NA KOTOR ART-u

DANAS I SJUTRA SEAROCK FETIVAL NA KOTOR ART-u

153
0
Podijeli

Na programu Kotor Art-a večeras i sjutra veče na Ljetnjoj pozornici od 20 h su koncerti SeaRock-a. Prilika za brojne poklonike rock-a i alternativne muzike da uživaju u kvalitetnom i autentičnom zvuku.

SeaRock je specifičan po svom neprofitnom karakteru. Ulaz je slobodan, a cijeli festival je u potpunosti organizovan zahvaljujući volonterskom radu članova udruženja SeaRock!
Poznato je da je rok kultura kao muzički pravac i kao sistem vrijednosti i uvjerenja, jedna je od najznačajnijih spona među ljudima. Univerzalni jezik pop rok muzike, koji već više od pola vijeka povezuje ljude različitih prostora, generacija, snažan je idejni pokretač današnjice.
Učesnici SeaRock festivala večeras su Solid Ground (MNE), Stray Dogg (SRB), Dan Stuart ft Antonio Gramentieri (USA / ITA).
Sutra je plniran nastup Lovely Quinces (CRO), Chuck Prophet and Stephanie Finch duo (USA) i Howe Gelb with Band (USA).
Tokom tri godine postojanja na Sea Rocku su nastupili su Autumn for free (Crna Gora), My Buddy Moose (Hrvatska), The Bambi Molesters (Hrvatska), Fantodrom (Crna Gora), Salongorkesteret (Norveška), Goribor (Srbija), Comaneci (Italija), Chris Eckman & The Frictions (SAD, Slovenija), Vrpca (Crna Gora), The Penny Black Remedy (Velika Britanija), Gustafi (Hrvatska), The Backyard Sinners (Srbija), Izae (Hrvatska), Steve Wynn ft Chris Cacavas (SAD ), a pratilo ih je više od 10.000 posjetilaca.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code