Početna Politika DANAS NA RADIJU JADRAN U 13 H: «IMA LI POLITIČKE KORUPCIJE U...

DANAS NA RADIJU JADRAN U 13 H: «IMA LI POLITIČKE KORUPCIJE U HERCEG NOVOM?«

0

opstina korupcijaI pored toga što vruće ljeto još traje u Hreceg Novom se u susret sjednici Skupštine opštine 22. avgusta dodatno podgrijava atmosfera zbog gotovo vanredne tačke dnevnog reda na redovnom zasjedanju – inicijative Udruženja građana »Izbor« za skraćenje mandata odbornicima.
S obzirom na »tijesan« odnos snaga u lokalnom parlamentu (opoziciji pripada 16, a vladajućoj koaliciji 19 odborničkih mandata) pitanje svih pitanja jeste – ko će doći na sjednicu, ko će glasati ZA, a ko PROTIV inicijative. Ne prejudicirajući odgovore, ali osluškujući glas građana, koji su posljednjih dana »zasuti« pričama o političkoj korupciji u Herceg Novom, Radio Jadran je organizovao kontakt emisiju sa gostima u studiju: predsjednikom OO SNP-a Obradom Gojkovićem, članom Izvršnog odbora DPS-a Draganom Jankovićem, kao i predsjednikom UO Udruženja građana “Izbor” Duškom Radovićem Krušom i PR-om Udruženja dr Špirom Vukovićem. Šta oni misle: ima li političke korupcije u Herceg Novom, ako ima mogu li to dokazati, ili, kome je u intreresu da pričama o korupciji utiče na odluku odbornika? Tražićemo sa vama odgovore na ova i druga pitanja.
Imali smo namjeru da u goste pozovemo i predstavnike svih političkih partija u lokalnom parlamentu, ali kako to nije moguće zbog malog prostora u našem studiju, Radio Jadran je sve njih kontaktirao i tražio mišljenje o ovoj intrigantnoj temi.
Pišite na e-mail: radiojadran@yahoo.com, na FB ili prosto pozovite na jedan od dva telefona Radija Jadran 031 336 111 i 335 005.
Kontakt emisija Radija Jadran, danas 16. avgust u 13 h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code