DANIJELA ĐUROVIĆ: BILI BISMO ZA SKRAĆENJE MANDATA

DANIJELA ĐUROVIĆ: BILI BISMO ZA SKRAĆENJE MANDATA

159
0
Podijeli

Iako su iz DPS-a o povlačenju inicijative za održavanje vanredne Skupštine o skraćenju mandata obavjestili predsjednicu Skupštine i predsjednike Klubova odbornika, danas je dio njih došao na sjednic, u isto vrijeme kada je i počinjao press DPS-a i četvoro bivših odbornika SNP-a.

Putem javnog servisa je djelimično bio ukljčen mikrofon u skupštinskoj sali. Čulo se obraćanje predsjednice Danijele Đurović:
“…vratimo mandat građanima Herceg Novog, kao i onima koji su najodgovorniji i onima koji će imati mogućnosti na ponovnim izborima da kažu koja su prava rješenja za grad. Prije dva sata stiglo je obavještenje od Kluba odnornika DPS-a kojim su oni kao inicijatori ove sjednice povukli njihovu inicijativu za održavanje 4. vanredne sjednice, te stoga nemamo statutarno mogućnost rada i njenog otpočinjanja danas.
Takođe ovdje prisutni odbonici nemaju dovoljnu većinu kako bi o tome uopšte i raspravljali, obzirom da ne postoji kvorum.
U ime kluba odbornika SNP-a obavještavam vas da je na sinoć održanom sastanku organa partije donijet jednoglasan stav da zbog nekvalitetne situacije u gradu, budemo jednoglasno za skraćenje mandata, odnosno za vraćanje mandata građanima Herceg Novog i za traženje njihovog povjerenja ponovo.
Novonastala situacija će svakako iziskivati i neke druge korake.
Obavještavam vas da neće biti nastavka 4. vanredne sjednice, a o nastavku i daljenjm radu bićete naknado obavješeteni” – kazala je Đurovićka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code