Danijela Đurović, nosilac liste SNP-a: Pokazaćemo kako se domaćinski vodi Herceg Novi

Danijela Đurović, nosilac liste SNP-a: Pokazaćemo kako se domaćinski vodi Herceg Novi

5734
44
Podijeli

Socijalistička narodna partija je danas predala odborničku listu za lokalne izbore pod nazivom “SNP-Herceg Novi-Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi”. Na čelu liste 34 odbornička kandidata je predsjednica OO SNP Herceg Novi, Danijela Đurović.

Članovi ove političke stranke su sa trobijkama prošetali danas kroz Herceg Novi.

Picerija i restoran

– Pokazali smo da smo nova snaga u Novom, koja ima novo lice, kazala je nosilac liste. Novo lice iz tog razloga što među 34 kandidata, koja su na izbornoj listi, ima preko 30% žena, da je jako veliki broj mladih ljudi. Ja mislim da ćete vidjeti, kada se sve liste verifikuju, da će sigurno SNP prednjačiti u prosjeku u godinama, odnsno da ćemo sigurno biti najmlađa lista – kazala je Đurović.

SNP nastupa sa velikim osvježenjem, sa ljudima koji su aktivni u politici, a i koji se prvi put pojavljuju, navela je ona:

– Ovo su odbornički kandidati SNP-a, zato što je SNP taj koji će činiti novu vlast u Herceg Novom i to je sigurno. Vrijeme je da pošaljemo DPS nazad u njihove, zaslužene opozicione klupe. Ovo je lista koju predstavljaju ljudi koji znaju, umiju i mogu i tom snagom će pokazati, ne samo na izborima već i naredne 4 godine, kako se odgovorno i domaćinski u Herceg Novom, kako s e vodi grad na domaćinski način – navodi Đurovićka.

Ona je istakla spremnost SNP-a da budu jak oslonac “domaćinske vlasti u Herceg Novom”, kao i da će o postizbornim koalicijama dogovarati nakon izbora, ali da vjeruje da će postojati velikog razumjevanja među ostalim opozicionim partijama koje su sličnog programskog opredjeljenja kao SNP.

44 Komentari

 1. Zar SNP postoji vise??? Poslije ovih izbora nece ! 🙂 Sram vas bilo,toliko godina i nista uradili niste,ova zena samo zna da srbuje,samo svoju korist gleda….najgora stranka ikadaaaaaa!!!
  2  0
 2. Dok vam je milic sef nista se promjeniti nece.To je becic odavno shvatio a vi jos zivite u zabludi.Valjda se otreznite poslije ovog fijaska.
  18  8
 3. za nepovjerovat kakva je lista, a đe vam je Šabanović????? A vidi Jančića, do juče je bio u Izbor. Nećete uzet ni 2 mandata sa ovakvima.
  17  11
 4. 14 godina ste bili domacinski nastrojeni i vidjeli smo kakvi ste domacini. Neka hvala dosta nam vas je. Da ste stvarno htjeli obnoviti partiju nebi Djurovicka vodila partiju.
  19  9
 5. Samo naprijed SNP, vi imate najširu bazu u Herceg Novom i sa ovim osvježenim kadrom neusmnjivo postižete veliki uspjeh. Svaka čast Danijeli i Gojku Matijaševiću na uloženom trudu u vraćanju povjerenja građana u SNP. Srećno!
  16  28
 6. O majko moja!!!
  Ovi misle da mi amneziju imamo. Sram vas bilo. Ovoliko arogancije odavno vidjela nisam. Meni je tacno neprijatno sto se sramote ovoliko.
  42  16
 7. Ovo nije zastava kraljevine cg. Ta zastava koju neki pominju nema tamnu plavu nego svjetlu. Ovo je pokusaj hibrida srpske i crnogorske zastave. BRUKA
  22  23
 8. Kako su se botovi organizovali ahahaha. Uzalud, viđete 7og uveče ko je nova vlast. Opet će DPS u zadnje klupe.
  P.S. za SAŠU – Predato je 500 potpisa. Raspitaj se i uvjeri.
  15  21
 9. Bravo, to hocemo!!! Da se o Novome odlucuje u Novome! Od 34 imena nema niti 1 preletac!!! To je pravo! A najvaznije, na listi prosjek godina je 30, obrazovani ,mladi ljudi. Svaka cast.
  21  43
 10. Ove komentare protiv SNP i DF pisu Demokrate i DPSovci jer su svjesni da lose stoje iako svaki dan nas bombarduju sa nekim procentima podrske a na listi Demokrata u prvih deset sve bivsi PZP i SNP nego liste su predate i uzaludna vam je rabota ovo botovanje jer to djeluje providno.
  20  32
 11. Gradani bolji izbor nemaju.Ono sto u SNP nije valjalo odstranjeno je.Ostalo strucno,cisto i posteno.Samo naprijed Danijela,zavidnici neka puknu.
  19  47
 12. Jeli stvarno oni misle da ce mo njima dati povjerenje da nam vode grad ?,aha – Vazi se !!! Danijela draga,da se ne baviš politikom – sto bi ti znala jos Radit ?
  55  21

Ostavite komentar

*

code