Početna Politika Danijela Đurović (SNP): Vratićemo dostojanstvo institucijama grada i stvoriti uslove za bolji...

Danijela Đurović (SNP): Vratićemo dostojanstvo institucijama grada i stvoriti uslove za bolji kvalitet života

0

Herceg Novi je danas mjesto iznevjerenih očekivanja, ali to moramo promijeniti 7. maja i vratiti naš grad domaćinskom upravljanju i poštenom radu – navodi u saopštenju nosilac liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“, Danijela Đurović.

Sudbina „Brodogradilišta“, „Južnog Jadrana“, „PKB-a“, „Vektra-Boke“, „Prvoboraca“, ali i mnogih drugih privrednih subjekata koje su stvarale generacije Novljana pokazala je da DPS tretira Herceg Novi kao privatnu prćiju.

To kao da im nije bilo dovoljno, pa su u programu krčmenja državne imovine, nazvanom plan privatizacije za 2017. godinu, obuhvaćeni Institut „Dr Simo Milošević“, Donja Arza, lokalitet koji se nalazi između Njivica i ušća Sutorine, kasarna „Gornji Klinci“ i lokaliteti „Kabala for“ i „Dobra luka”.

Naša je obaveza, kao nove i odgovorne vlasti, da se uključimo u sve ove procese i javno branimo interese grada po svaku cijenu. Dosta je Novi bio bunar za ispunjavanje tuđih želja. Vrijeme je da se okrene svojim interesima.

Novom su neophodne promjene na bolje, a moja je obaveza da sa timom odgovornih i mladih ljudi omogućim da do njih i dođe.

Novi može i mora i više i bolje kako na planu saobraćajne infrastrukture, vodosnabdijevanja, uređenja kanalizacije, regulisanja parking mjesta i sređivanja zelenih površina, ali prioritet treba da bude povećanje zaposlenosti, čemu ćemo kao nova vlast, kroz saradnju sa renomiranim inostranih investitora, biti posvećeni.

Kao društveno i socijalno odgovorna partija, radićemo na obezbjeđivanju uslova za izgradnju nove osnovne škole u Igalu, a svim osnovcima poklonićemo besplatne udžbenike, kao što radimo u svim opštinama gdje smo na vlasti. Tu je svakako i izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju, kao i Radnog centra sa programom “stanova uz podršku”, ali i posebna briga o Luštici kao rijetkom preostalom biseru Novog. Ne smijemo dozvoliti da taj biser bace u blato.

Vratićemo dostojanstvo institucijama grada i stvoriti uslove za bolji kvalitet života svih građana. Niko nas ne može ni zastrašiti, ni ucijeniti. Zato sam sigurna da će se Novljani, poštujući svoje izvorne korijene, dati povjerenje dosljednom i dokazanom prijatelju – onom kome se može vjerovati – Socijalističkoj narodnoj partiji.

Vrijeme je za nas koji volimo Novi, koji živimo i radimo za naš grad. Pozivam Novljane da izađu na izbore i kormilo svoje budućnosti uzmu u svoje ruke. Da Novi ponovo bude bastion slobode. Zato, ustani i pobijedi – samo za Novi. Socijalistička narodna partija – čista desetka – poručuje nosilac liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“, Danijela Đurović.

Plaćeni izborni program