DANIJELA ĐUROVIĆ: SPREMNA SAM I STRUČNA DA BUDEM PREDSJEDNIK OPŠTINE HERCEG NOVI

DANIJELA ĐUROVIĆ: SPREMNA SAM I STRUČNA DA BUDEM PREDSJEDNIK OPŠTINE HERCEG NOVI

151
0
Podijeli

Aktuelna predsjednica novske Skupštine, mr Danijela Đurović reagovala je danas na osporavanja njene kandidature i za predsjednicu opštine.

– Želim da i danas ponovim javnosti Herceg Novog, vrlo jasno i nedvosmisleno, da sam spremna, stručna i kompetentna da, ukoliko budem izabrana, budem predsjednik opštine Herceg Novi u narednom periodu. U mom stavu učvršćuje me vjera u kvalitet grada i građana, kao i u dobre namjere ljudi da naš grad povrati stari sjaj uz novi kvalitet i na savremen način.
Takođe očekujem u petak podršku svih odbornika u Skupštini, a najmanje 18 onih koji su i do sada činili sastavni dio vlasti, posebno ako imamo u vidu javno i zajedničko zalaganje za opšte i neprocjenljive vrijednosti grada. Ne mogu i neću da povjerujem da bilo ko od odbornika ima bilo kakve lične ili kakve druge razloge zbog kojih ne bi došao ili ne bi mogao pružiti podršku da napokon izaberemo predsjednika opštine na zasjedanju u petak. Takav korak bi implicirao nepricipijelnost i nedovoljnu političku zrelost aktera u ovom važnom trenutku.
Vrijeme se ne smije gubiti, a svi učesnici u Skupštini, ali i izvršnoj vlasti, dužni su da daju veći doprinos u boljem funkcionisanju opštine. Spremna sam da odgovornim i pragmatičnim radom preuzmem odgovornost za funkcionisanje opštinskih organa, ali i za bolje funkcionisanje javnih preduzeća i ustanova u gradu, kao i realizaciju infrastrukturnih projekata.
Na kraju, željela bih da se moje prihvatanje kandidature u javnosti Herceg Novog shvati i kao izraz moje lične odgovornosti za prevazilaženje trenutnog stanja u kojem se grad nalazi, kao i sprečavanje budućih štetnih političkih posljedica – zaključuje Danijela Đurović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code