Početna Promo Danilo Kalezić na listi najboljih mladih lidera Evrope

Danilo Kalezić na listi najboljih mladih lidera Evrope

0

Senior PR i Marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić dobitnik je prestižne Business Elite Awards nagrade, kojom je zvanično imenovan na listi 40 najboljih mladih lidera u Evropi. Ova prestižna biznis platforma identifikuje mlade lidere i preduzetnike, vizionare i inovatore u svim sferama ekonomije i biznisa, i često je bitna karika za umrežavanje mnogih projekata.

– Veliko mi je zadovoljstvo što je međunarodni žiri Biznis Elit nagrada prepoznao moj rad i uvrstio me u red dobitnika ovogodišnje nagrade “40 ispod 40” biznis lidera jugoistočne Evrope. Zahvaljujem svim prijateljima i poslovnim saradnicima koji su me nominovali, a posebno hvala mom marekting timu Porto Montenegra, najboljem mjestu na svijetu gdje se kancelarija zove dom i kolege nazivaju porodicom, ističe nagrađeni Danilo Kalezić.

Danilo Kalezić je nakon magistarskih studija na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, svoju karijeru započeo u kabinetu za odnose sa javnošću grada Podgorice, nakon čega PR strategiju implementira na projektu marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro, gdje je već 8 godina, i vodi četrnaestočlani tim.

Kaleziću će svečano biti uručena nagrada 23. oktobra, na gala večeri u Huis Barlotti-u u Amsterdamu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code