Danka Kovinić produžila ugovor sa Bemaxom

Danka Kovinić produžila ugovor sa Bemaxom

0
Podijeli

danka bemax 1Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić, potpisala je danas sponzorski ugovor sa podgoričkom kompanijom „Bemax“, na podgoričkim teniskim terenima „Olympico“ – Dahna, čime je nastavljena saradnja započeta 2009. god.

Direktorica za korporativne komunikacije kompanije Bemax Maša Vukotić kazala je nakon potpisivanja ugovora da je to veoma značajan momenat za njihovu saradnju, s obzirom na Dankin novoostvareni plasman na WTA listi koji, kako je rekla, smatra i uspjehom njihove kompanije.

Picerija i restoran

– Mi smo veoma počastvovani i ponosni na našu saradnju i na njene dosadašnje uspjehe. Očekujemo da ćemo u i narednom periodu biti u mogućnosti da pružimo svu logističku i finansijsku podršku kako bi ona ostvarila što bolji plasman na WTA listi. Sigurna sam da je i Danka zadovoljna saradnjom sa nama i sve ove uspjehe doživljavamo kao rezultat zajedničke saradnje, kazala je Vukotić.
danka bemax 3Mlada crnogorska teniserka rekla je da joj sponzorski ugovor sa Bemax-om mnogo znači.
– Od početka je Bemax bio uz mene i bez njihove podrške i pomoći ne bih došla do ovih rezultata i zaista mi je drago zbog nastavka saradnje, kazala je Kovinić.

Kaže da je veoma zadovoljna svojom igrom i proteklom sezonom i napretkom na WTA listi.

– Debitovanje na Vimbldonu je jedan poseban dio sezone, veliko iskustvo i zaista je privilegija igrati na tako velikom i prestižnom takmičenju. Jedan od mojih glavnih planova za iduću sezonu je da ostanem u top 100, da se potrudim da uđem u top 50 i da pokušam da ostvarim normu za Olimpijske igre. Od velikih turnira voljela bih da osvojim Rolan Garos, kazala je Kovinić.

danka bemax 2

Dugo dogovarana posjeta Danke Kovinić klubu “Olympico”-Dahna izazvala je pravu euforiju među članovima kluba. Oni su iskoristili priliku da sa njom razgovaraju, fotografišu se, uzmu autogram, ali i da iz prve ruke saznaju kako je biti dio svjetske teniske elite. Teniserka nije krila zadovoljstvo niti iznenađenje da toliko ljudi prati svaki njen podvig i poznaje sve njene rezultate. U ime kluba uručena joj je specijalna plaketa sa natpisom “Uz našu Danku – svim srcem za svaki njen poen, svaki njen trening, svako njeno putovanje…Njen uspjeh je i naš uspjeh – Teniski klub Olypico Dahna“.

Danka Kovinić trenutno se nalazi na 57. mjestu najnovije WTA liste sa 978 bodova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code