DEJAN MANDIĆ: NISAM PROČITAO PISMO DUŠANA RADOVIĆA

DEJAN MANDIĆ: NISAM PROČITAO PISMO DUŠANA RADOVIĆA

113
0
Podijeli

 

Dejan Mandic 2012Nakon što je juče predsjednik Upravnog odbora novoosnovanog Udruženja građana “Izbor”, Dušan Radović Krušo uputio otvoreno pismo predsjedniku Opštine Herceg Novi Dejanu Mandiću, zatražili smo danas i komentar prvog čovjeka grada.
Predsjednik Dejan Mandić, rekao nam je da zvanično nikakvo pismo nije dobio. Napomenusmo da je riječ o otvorenom pismu, na što je kazao da ga u štampanim medijima nije pročitao, niti bilo kakvu informaciju o tome.
Mandić je dodao i da zbog prevelikih obaveza nije bio u mogućnosti da posjeti sajt Radija Jadran, na kojem je pismo juče objavljeno i otada ne jenjava intersovanje čitalaca. – U zavisnosti od “težine” upućenog pisma – odlučiću da li će to uopšte biti nešto na što bi trebalo da reagujem, ali kada pismo zvanično i stigne – kazao je Mandić.
Podsjećamo da je u jučerašnjem otvorenom pismu predsjedniku Mandiću, Dušan Radović sugerisao, između ostalog: “u ime budućnosti naše i Vaše djece, u ime Vaše časti, poštenja i pravde, u ime Vaših plemenitih predaka, u ime Vaših na Vas ponosnih potomaka UGASITE MEDRANO!!! Dajte šansu svima, dajte nam budućnost!!!!”

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code